• Новинка
4 Бр. Комплект Ножове за Сирене - Бамбук Дървена Дръжка Стомана, Неръждаема Сирене Slicer Сирене Нож – Необичайни Подаръци за нов дом, Рожден Ден, Сватба, Деня на Благод?
zoom_in

4 Бр. Комплект Ножове за Сирене - Бамбук Дървена Дръжка Стомана, Неръждаема Сирене Slicer Сирене Нож – Необичайни Подаръци

BGN 10.00

Продукти
check Налично за поръчка

ПО-ВИСОКО КАЧЕСТВО - той е с по-високо качество, отколкото други комплекти ножове за сирене.Защото други обикновени ножове за сирене може да се счупи след няколко приложения и се оставя на водни петна след измиване изделия.Този комплект ножове за сирене е произведен за решаване на всички тези проблеми.Можете да го използвате със спокойна душа.КОМПЛЕКТ НОЖОВЕ ЗА СИРЕНЕ - Произведен от професионални неръждаема стомана, а дървената дръжка е идеална за използване.можете лесно и без усилия се режат, да се нарязва, се разпространи и сервирайте всеки вид сирене.Този нож за сирене може да се пере по никакъв начин.Издръжлив и ергономичен дизайн ножове от неръждаема стомана осигурява балансирана и безопасна работа с тях при нарезке, рязане, намазывании и подаване на меки и твърди сирена.CONVINIENT & IMPRESS YOUR GUESTS - Покажете си красив комплект ножове за сирене за следващата дегустация на вина, потлаке или барбекю в задния двор.Те ще бъдат новите фаворити на публиката към всяко събрание.Насладете се на приятни и щастливи уикенда.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ ПОВОД - Тези сирене ножове, доставени на вашата врата с нашия елегантен подарък предавателна кутия, опаковани и са подходящи за сватба, housewarming, датата на раждане, която изглежда много елегантно и привлекателно за тези, които ги купуват като подарък за парти, сватба или друг приятен събитието.ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА - 1 x сирене вилица. - 1 x сирене лопата. - 1 x нож за сирене. - 1 x нож за сирене.ХАРАКТЕРИСТИКИ Материал : Дървена дръжка и острие от неръждаема стомана. - Цвят : както е показано на фигурата. - Количество : 4шт. - Може да се пере по никакъв начин.

Те също купуват с този продукт..