• Новинка
Облекло Покрива чанта дрехи за съхранение в килера и се движат, Лесно чрез носене на чанта за костюм пълна закопчалка-цип с ясни прозорец за палта, костюми, рокли ил?
zoom_in

Облекло Покрива чанта дрехи за съхранение в килера и се движат, Лесно чрез носене на чанта за костюм пълна закопчалка-цип

BGN 32.82

Продукти
check Налично за поръчка

Всички проблеми, които имате, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние сме винаги тук, за да ви помогне и да ви отговори в рамките на 24 часа.Костюм за съхранение вкъщи, смяна на офис рокли, химическо чистене, пране и т.н. Използването на това пылезащитного своята практика може да помогне да се освободите малко пространство, така че вашият малък шкаф може да е чист и подреден, и може да се сгъва точно и лесно да се съхранява, когато не се използва.Прахоустойчив калъф за облекла, подходящи за различни костюми, ризи, палта, пуловери, сака или сезонни дрехи.Отбраните сатен плат, на кодираните дебели, гладки на допир, лесно миещи се.Той ще окаже натиск върху дрехите и да доведат до бръчки.Освен това, той е идеалният избор за съхранение и поддържане на дрехи в чистотата и защита от прах.Тези торби за дрехи не заемат твърде много място в гардероба.Общата дължина на цип отстрани, подсилен отвор, лесно за съхранение на дрехи, можете да съхранявате само за 1 секунда, бързо и ефективно.Кант е тънка, гладка линия и не отваливаются, гладка метална светкавица, материалът е твърд, здрав, многократно почистване, без деформации и против стареене.Технически характеристики на : Product name Hanging чанта за дрехи, чанти за дрехи за travel Product material100% polyester Various sizes We предлагат в 3 размера, S : 60×90 см, M : 60×110 см, L : 60×130 см (1 инч = 2,54 см).Препоръчителният размер на чанта за костюм през 10 см по-голям размер дрехи.Предимства на продукта1. Висококачествена тъкан, гладка на допир, лесна и луксозна 2. Чисто визуално окно3. Серво лэньярд4. Увеличете странично отваряне приложими места, подходящи за шкафове, гардеробных, пътни регистри, салони за облекло, магазини за дрехи, химическо чистене, булчински магазини и т.н. Product Listgarment bag × 1, с изключение на вешалокпримечание : 1.Светлинна стрелба и различни дисплеи могат да предизвикат цвят на елемент в картината, малко различен от истинското нещо.2.Тъй като размера по-горе, се измерва ръчно, размерът на реалното продукта, който сте получили, може да се различават малко от размера по-горе.Моля, не обръщайте внимание, благодаря ви!.

Те също купуват с този продукт..