• Новинка
XiaoGui Костюм Ветровка Защитна чанта,Нетканая Прозрачна Чанта с Дрехи,Чанта За съхранение на Дрехи Прахоустойчив Калъф,Шкаф За съхранение (цвят : розов,размер : 5 опак?
zoom_in

XiaoGui Костюм Ветровка Защитна чанта,Нетканая Прозрачна Чанта с Дрехи,Чанта За съхранение на Дрехи Прахоустойчив Калъф,Шкаф

BGN 76.74

Продукти
check Налично за поръчка

● Избраните материали : Те са изработени от висококачествени нетъкан текстил + PVC,твърд и издръжлив,прозрачен и видим дизайн,а вътрешната облекло е ясно от пръв поглед,което е удобно за намиране на необходимите дрехи.Метален цип позволява лесно да се мотае дрехи. ● Функция : Капачка за дрехи може да предпази дрехите си от праха,да се избегне потъмняване и бръчки.Дълга и къса дрехите може лесно да се съхранява,като ви позволява да се сбогува с разхвърлян гардероб дома.Когато те не ви трябват,просто сложете в чантата си и спестете много място. ● Value Pack : Набор от 5/10 опаковки,с различни размери по избор,подходящ за цялото си дрехи,палта,блузи,панталони и т.н. Можете да го използвате в помещения,гардеробных,магазини за дрехи,химчистках и на други места употреба. ● Дупка горната закачалки, удобно за преминаване през закачалка.Чанта за дрехи могат да се перат с вода,той не деформират и може да се използва повторно. ● Стандартният срок за доставка е около 15-28 дни.Ако не получите пратката в рамките на 30 дни,моля,свържете се с нас навреме, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще осигурим замяна и безплатно връщане на парите.Откривате ли, че дрехите покрит с прах и след дълго съхранение?Тази пылезащитная чанта за съхранение е пылезащитной и водоустойчив.Можете да се мотае костюми,ризи,палта и други дрехи, за да се предпази от бръчки и мръсотия Проблем за съхранение на дрехи в Ifferent seasons.roduct параметри : roduct име : облекло прахоустойчив калъф olor една : бежов,син,розов aterial : нетъкан,PVC roduct размер : 60x90cm,60x120cm pe Ification : 5/10 част, за да се справят с прилагането на : ризи,палта,тренчи и други дрехи rompt : дължи На различни методи на измерване могат да бъдат точност 1-2 см,моля, извинете ме! .Поради заснемане и екрана на екрана при различни условия на осветеност ще се известна разлика в цвета,надявам се,всички ще разберат! .Ако имате някакви въпроси,моля не се колебайте да се свържете с нас чрез информация на купувача,ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, ние се надяваме да ви предоставим висококачествени продукти и най-доброто обслужване.Благодаря ви!.

Те също купуват с този продукт..