• Новинка
JDJD 3 бр. Чанта за съхранение на дрехи калъф Шкаф органайзер визуално прозорец Светкавица Облекло Седалките Облекло Костюм чанти за рокли (цвят : тъмно синьо размер :
zoom_in

JDJD 3 бр. Чанта за съхранение на дрехи калъф Шкаф органайзер визуално прозорец Светкавица Облекло Седалките Облекло Костюм

BGN 15.99

Продукти
check Налично за поръчка

[Много подходящ за пътуване] : Просто сгънете дрехите и чанти за костюми в чантата си, и сте готови да отидете, което е много удобно за пътуване. [Ясно от пръв поглед] : Можете бързо и лесно да намерите дрехи чрез прозрачни прозорци, без да отваряте капака на костюма. [Удобно съхранение] : Чанта за костюм може лесно да се сгъва в малък размер, и много лесно да се съхранява, когато не се използва, което спестява много място. [Широкото използване на]-Защитен калъф за дрехи, не може да осигури добро място за съхранение на вашите костюми, дамских вечерни рокли, дълги поли, зимни дрехи, сака и сезонни дрехи, но и добре да защити предмети от повреда по време на пътуване. [Запазете дрехите си, без бръчки и в продължение на цялата година] : да Не се допуска смятия или смятия облекло след химическо чистене или гладене.Всяка една чанта за дрехи може да запази вашата риза в отлично състояние.

Те също купуват с този продукт..