• Новинка
SLSNATFOUND Baby Shampoo Cap Adjustment Silicone Bathing Hat Измийте Косата Shield Hat е Подходящ за Бебета, малки Деца, деца (червен)
zoom_in

SLSNATFOUND Baby Shampoo Cap Adjustment Silicone Bathing Hat Измийте Косата Shield Hat е Подходящ за Бебета, малки Деца,

BGN 5.91

Продукти
check Налично за поръчка

Безопасен и висококачествен материал : Тази детска шапка за душ е направена от висококачествен TPE и PP,който е нетоксичен,мек, гъвкав, лесен и растягивающимся.Той няма да бъде прекалено стегнат, да вържеш главата на вашето дете, за да го направи неприятно.Защитете очите и ушите на децата : купальная шапчица може да попречи да попадне пяна в очите на детето си и удар мръсна вода в ушите и устата на бебето.Нека децата се радват на забавни душ.Дизайн : Полетата шапки разширени и утолщены : извита конструкция позволява попадането на вода от гърба и предпазва от попадането на вода в ушите.Нескользящий материал не ще се плъзне във водата.Насладете се на времето за къпане : Детска шапка за душ може да спести време на къпане,направете къпането на вашето дете по-лесно и забавно.И детето вече не плаче по време на вземане на душ.мулти-използване : с Многофункционална разработен шампоан и шапка за душ са много подходящи за детски шампоан щит, чадър и помощник на прическата.Това е много полезно в ежедневния живот.Сладък дизайн на короната е много популярен за децата.ФУНКЦИЯ 1. Красиви и сладки животни моделите могат да се привличат децата. 2. Той може да предпази водата от попадане в очите на детето при вземането на вана. 3. Тя може да се използва като солнцезащитной шапка, за да предпазите детето си от силна слънчева светлина.Материал : пластмаса.Подходящ за деца 0-6 години.Регулируема обиколката на главата.Пратката включва : 1 х детска шапка за плуване.

Те също купуват с този продукт..