• Новинка
Redriver Faucet Продължавам Sink Handle Продължавам, Сигурно Забавно Решение за измиване на ръцете за Бебета Комплект от 2
zoom_in

Redriver Faucet Продължавам Sink Handle Продължавам, Сигурно Забавно Решение за измиване на ръцете за Бебета Комплект

BGN 4.39

Продукти
check Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!С помощта на този отвор за вода, за да се помогне на децата, лесно се мият ръцете.Сладък дизайн форми на жаби, ще привлече децата да мият ръцете си.Чудесен начин да помогнете на детето си мият ръцете си и да ги насочат към самостоятелност.Подходящ за повечето нормални смесители за баня.Удобен за употреба и лесно да се заеме със себе си,също може да се използва по време на пътуване. 100% чисто нов и високо качество Особености : с помощта на този кран, за да се помогне на децата лесно да си мият ръцете, Сладък дизайн във формата на жаба, привлича децата си да се измие ръцете Чудесен начин да помогнете на детето си мият ръцете си и да ги насочат към независимостта е Подходящ за повечето нормални смесители за баня е Удобен за употреба и лесно да се вземе И може да се използва по време на пътуване Параметри : Материал : TPR Размер : app.11cmx8cmx7cm/4.33"x3.15"x2.76" Цвят : ярко розов,зелен Количество : 2 бр Забележка : 1.Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване. уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог. 2.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Пакетът включва : 2 x Удължител кран (без търговията на дребно опаковки).

Material:
TPR
Size:
app.11cmx8cmx7cm/4.33''x3.15''x2.76''
Color:
Hot Pink,Green
Quantity:
2 Pc
Note:
1.Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes:
2 x Faucet Extender (Without retail package) :

Те също купуват с този продукт..