• Новинка
Детска Корона Чистач, Нещастници Дизайн на Супер Мека Четина Детска Вана Четка с Ергономична Дръжка за Вана за Бебето(розов)
zoom_in

Детска Корона Чистач, Нещастници Дизайн на Супер Мека Четина Детска Вана Четка с Ергономична Дръжка за Вана за Бебето(розов)

BGN 17.92

Продукти
check Налично за поръчка

Изработен е от мек силикон, без добавки на БПА или harmflul и не предизвиква чувствителност на кожата, е безопасен за употреба от едно дете.Нежно масажирайте тялото на детето, го успокоите кожата си суха и направете времето за къпане на бебето е по-приятно.С повече от 350 супер мека четина, той може да помогне при отшелушивании по време на масажа, така че можете да се насладите на СПА процедури във всяка вана.Ергономична дръжка позволява на бебето здраво държат четка за къпане по време на вземането на вана.Има нещастници, които можете да прикачите към ваната, душа или всяка гладка повърхност, която е много подходяща за сушене и съхранение.Функция : 1. Изработен е от мек силикон, без добавки на БПА или harmflul и не предизвиква чувствителност на кожата, е безопасен за употреба от едно дете.2. Нежно масажирайте тялото на детето, го успокоите кожата си суха и направете времето за къпане на бебето е по-приятно.3. С повече от 350 супер мека четина, той може да помогне при отшелушивании по време на масажа, така че да можете да спа преживяване във всяка вана.4. Ергономична дръжка позволява на бебето здраво държат четка за къпане по време на вземането на вана.5. Има нещастници, които можете да прикачите към ваната, душа или всяка гладка повърхност, което е много подходящо за сушене и съхранение.Спецификация : Тип елемент : бебешка вана Brush Material : Silicone Size : прибл. 11 cm / 4.33 инча Цвят : розов Подходяща възраст : над 3 месеца Как да използвате : Ръчно управление.Осъществяване Списък : 1 х Детска четка за баня.

Item Type:
Baby Bath Brush
Material:
Silicone
Size:
Approx. 11cm / 4.33in 
Color:
Pink
Suitable Age:
Above 3 Months Old
How to use:
Manual operation.
Package List:
1 x Baby Bath Brush :

Те също купуват с този продукт..