• Новинка
Средната Дължина на Бадеми Натиснете Ногте: 24шт Светкавица Crystal Diamond Дълъг Лъскав Ковчег Светкавица Фалшиви Нокти Съобщение на Фалшиви Нокти Лепило Уши Маникюр за ?
zoom_in

Средната Дължина на Бадеми Натиснете Ногте: 24шт Светкавица Crystal Diamond Дълъг Лъскав Ковчег Светкавица Фалшиви Нокти

BGN 6.39

Продукти
check Налично за поръчка

【Безопасни материали】Уникален очарователен дизайн на въздушната ноктите е изработен от действително нетоксичен акрил,защита на околната среда,не боли ръката.Придава на ноктите отличен и луксозен външен вид. 【РАЗМЕР 12 и 24ШТ】 Режийни ноктите със средна дължина са 12 различни размери и идеалната дължина в една кутия. 24шт режийни нокти, отлично качество и лекота на употреба, отличен за маникюрного салон и САМ home art nails. 【СПЕСТЯВАНЕ на ВРЕМЕ И ПАРИ】 Само за 3 минути, може да получите същия приятен ефект от себе си, вместо да ги харчат за половин час и да плащат за скъп маникюр в маникюрном салон.Много лесно, лепило не е необходимо, е просто да изберете подходящия размер, и можете да го използвате. 【МНОЖЕСТВЕНО ПРИЛАГАНЕТО на】 Режийни нокти са идеални, както за професионален специалист по ноктите, така и за практикуване на нийл арт, подходящи за маникюрных салони и САМ маникюр у дома, прекрасен подарък за момичета и жени, на вашата съпруга, приятелка, майка или сестра, а също са идеални за партита/сватба/костюмированного бала/Хелоуин/Коледа/и т.н. 【100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ】 Вашето удовлетворение е наш основен приоритет.Ако по някаква причина не сте доволни, или ако нещо липсва или е дефектно, ние предлагаме 30-дневен механизъм за защита, връщане на парите.Ние можем да ви пълно възстановяване на парите или нов набор от административни нокти.Мразя да чакам цял час за маникюр?.Ти искаш блестящи нокти като на бъдещата майка?.Вие се притеснявате за това, за да навреди на ноктите при честа маникюре?.Трябва да посетите важна среща или на парти, но няма време за маникюр в маникюрном салон?.Тук е идеалното решение сега.WHUANR се надява, че всяко момиче ще бъде облечен в красиви върховете на ноктите и ще стане по-добре.WHUANR се занимава с разработването и предоставянето ви на най-добрите режийни върховете на ноктите.Дизайн на въздушната ноктите-това е обновена стикер за нокти, и те се натискат за нокти за жени с салонным качество.WHUANR ще ви даде нов опит за професионален маникюр и вие със сигурност ще обикнете нов начин.Това отнема само 1 минута, за да ви даде стилен нокти. -Материал : ABS-материал. -Брой и размер : 24 парчета,12 размери. -Форма : Стилове на обувките. -Различни размери за всички форми на ноктите. -Лесно се почиства и подпиливается. -Луксозен и модерен стил режийни нокти,идеален за всякакви поводи. - Отодвиньте омертвевшую кожата с помощта на дървени пръчки, за да се уверите, че ноктите си, има по-голяма площ за етикети. - Подпилите повърхността на ноктите (за по-добро сцепление). - Почисти ноктите си. - Избор на подходящ размер на лепило режийни нокти. - Силно натиснете в продължение на повече от 25 секунди, че между тях не е имало въздушни интервали от време. - Подпилите фалшиви нокти в съответствие с формата и дължината, които искате ! (не е задължително).

Те също купуват с този продукт..