• Новинка
xiaoruiarui Чанти За Съхранение на Моющаяся Стенни Чанта За Съхранение Плат Оксфорд Книга За Съхранение на Подвесная Чанта с 9 Слоя Сгъваема Голям Капацитет Стенни Чант?
zoom_in

xiaoruiarui Чанти За Съхранение на Моющаяся Стенни Чанта За Съхранение Плат Оксфорд Книга За Съхранение на Подвесная Чанта

BGN 36.43

Продукти
check Налично за поръчка

_BOS_ Черно/сиво/бежово, три спецификации, могат да съответства на различните стилове на сцени, както и да могат да отговарят на вашите различни нужди. _BOS_ Плат оксфордской тъкани, изработени от по-дебел плат, може да е добре запазват формата си, когато си виси на стената. _BOS_ Дизайн, голям капацитет, нашата чанта за съхранение има множество джобове, което е много подходящо за събиране на различни предмети. _BOS_ Битови чанта за съхранение може да се използва за съхранение на книги, списания, документи, вестници и т.н., са Лесни за използване и спестяване на място. _BOS_ Тези чанти също така са много удобни, защото те са сгъваеми и пере.Име на продукта : Чанта за съхранение на книги Материал на продукта : Оксфорд кърпа Брой джобове на продукта : 3 джоба/6 джобове/9 кармановприменяемые място : дневна, офис, спалня, кабинет и т.н. съвет : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. Снимки на продукта не включва продукти, различни от храни.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.4. Заради някои грешки при ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли споделяне и обратна връзка, така че ние може да ви предостави най-добрите продукти и услуги.Обновен дизайн носи повече и повече джобове, те ще ви помогне да се подреди и да се организират повече, отколкото други храни, да поддържа стаята си чисти и спретнати.

Те също купуват с този продукт..