• Новинка
Стенни Подвесная Чанта За Съхранение на Водоустойчив Стенни Подвесная Чанта За Съхранение на Текстилен Монтиране на Врата на Шкаф Подвесная Чанта За Съхранение О?
zoom_in

Стенни Подвесная Чанта За Съхранение на Водоустойчив Стенни Подвесная Чанта За Съхранение на Текстилен Монтиране на Врата

BGN 18.64

Продукти
check Налично за поръчка

Чудесно за създаване на допълнително пространство за съхранение.Помага да се съдържа в стаята си в чистота и ред, а също така ви помага да намерите на малки предмети, които ви трябват. ❤ Кутия за съхранение е 12 джобове, които са много подходящи за събиране на различни предмети и могат да бъдат окачени на врата или на други елементи на стената. ❤ Размер : 29.1"висок x 14.9"широка. ❤ Стенни чанта за съхранение, изработен от висококачествен памук, с плавно бода, технология за печат и боядисване, не е лесно да избледнява и трайна. ❤ Вътрешен слой е покрит с полиетилен, което прави вашата чанта за съхранение на по-добро и по-подходящ за баня.Това не е само домакински организатор, но и украса за дома.Име на продукта : Тъканно стенни чанта за съхранение Материал на продукта : памук Брой джобове на продукта : 12 кармановприменяемые място : хол, кабинет, спалня, баня и т.н. съвет : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. Снимки на продукта не включва продукти, различни от храни.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.4. Заради някои грешки при ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли споделяне и обратна връзка, така че ние може да ви предостави най-добрите продукти и услуги.

Те също купуват с този продукт..