• Новинка
Висящ Органайзер За Съхранение Чанта Подвесная Чанта Висящ Джоб-Органайзер Чанта за Спалнята Зад Вратата Стена, 40923,5 см,Мрежа
zoom_in

Висящ Органайзер За Съхранение Чанта Подвесная Чанта Висящ Джоб-Органайзер Чанта за Спалнята Зад Вратата Стена, 40923,5

BGN 46.32

Продукти
check Налично за поръчка

1.Меки и удобни, дишащи и освежаващо.Нашият материал е с добра пропускливост на въздуха и е натурален и екологично чист материал, който може да попречи на миризма вътре и съхраняване на по-безгрижно. 2.Вешаются, почистване и светонепроницаемы.Ние използваме, висококачествени материали, подвесная ръка има концепция за дизайн стил Скандинавска Европа, проста и щедри, лесен за употреба. 3.Подвесное украса, силна практичност.Може да се използва като украшение или да виси на стената, което е едновременно красиво и щедро. 4.Достъпен и от двете страни, широк спектър на приложение.Можете да поставите няколко списания, книги и т.н., Може да се побере в кабинет, дневна и т.н., Като красиво и практично. 5.Подвесная чанта за съхранение е направена от висококачествен материал.Това не е само семеен организатор, но и украсата на дома. 1.It може да се закача за конструкцията, може да се постави на масата или да виси на стената.Лесно да се заеме и лесно да се съхранява. 2.Конструкцията на горната обиколка на дъното ефективно увеличава пространството за съхранение и могат да се настанят различни предмети. 3.It той е безопасен, нетоксичен, е здрава, е трайна.Лесен и модерен,нека вашият дом е пълен с естествена красота. 4.Съхранявайте стая в чистота и ред, а също и помага да намери необходимите неща. 5.Подходящ за спални, баня или за стени, лесни за инсталиране, само трябва да ги обесим там, където са ви нужни, за да лесно да се съхранява на малки предмети.спецификация : Размер : 40*9*23.5 см Цвят : елен, окото Тегло : 0.140 кг Материал : памук и лен + PVC дъска опаковъчен лист : Съхранение чанта*1 кука нагоре Следпродажбено обслужване : Ние ви предлагаме най-добрите продукти и услуги.Ако имате някакви въпроси, моля, уведомете ни и ние ще решим ги колкото се може по-скоро.Докато не сте доволни, благодаря ви много.

Size:
40*9*23.5cm
Color:
deer, grid
Weight:
0.140kg
Material:
cotton and linen + pvc board
packing list:
Storage bag*1 :
hook up :
After-sales service:
We provide you with the best products and services. If you have any questions, please let us know and we will solve them as soon as possible. Until you are satisfied, thank you very much. :

Те също купуват с този продукт..