• Новинка
Uranian Coffin Long Press on Nails Red Коледа Лъжливи Нейлз Matte Ballerina Full Cover False Нейлз Snowflake Acrylic Нейлз Tips for Women and Girls 24 pcs (B-Blue)
zoom_in

Uranian Coffin Long Press on Nails Red Коледа Лъжливи Нейлз Matte Ballerina Full Cover False Нейлз Snowflake Acrylic Нейлз

BGN 6.13

Продукти
check Налично за поръчка

Коледни режийни ноктите са изработени от акрил, еко-чисти материали, не са токсични, нямат мирис, не навредят на вашите ръце.Гробът на дълги съобщение на гвоздях е 24шт, предлагат 12 различни размери, можете да изберете най-подходящия външен нокти за себе си.Направете вас и по-специално в тълпата.Мат сини режийни ноктите с мини пила за нокти и листа стикер за нокти, лесно се нанася и се провеждат с помощта на стикери за нокти, нарязани и подпиливаются акрилни нокти всякакви дължини и форми, които ви харесват.Снежинка бальк ноктите-дълги, с елегантен дизайн, идеален подарък за приятелка, приятелите и майката на Коледа, Деня на благодарността, маскарад, рожден ден.Поради различни дисплеи устройства, ще бъдат малки разлики в цветовете, моля, обърнете се към крайния продукт, който сте получили.За нас Uranian се ангажира да предоставя на клиентите си висококачествени аксесоари.различни стилове, винаги има човек, който ви подхожда.Модерен дизайн, ви прави уникален.Надявам се да ви донесе добър опит за пазаруване.Начин на приложение 1.Почистете повърхността на ноктите с алкохол. 2.Отполируйте ноктите пила за нокти и изберете правилните заземяване на ноктите. 3.Залепете jelly лепило на въздушната ноктите. 4.Сложете си фалшиви нокти и натиснете в продължение на 20 секунди. 5.Отрежете надземната ноктите, така, както ви харесва.Как да деинсталирате 1.Поставете ноктите в топла вода за 2 минути, което способства за премахването на стикери за нокти. 2.Do не го драстично, тъй като това може да остави следи от етикети на повърхността на нокътя.Забележка 1.Не докосвайте вода веднага. 2.Do не се накисва във вода за дълго време. 3.По причина на доставка опаковка не е течно лепило, но вътре има jelly лепило.Политика за връщане на Доставка повреди и дефекти могат да бъдат компенсирани при връщане и замяна.По субективни причини е необходимо да заплати митата и товари.Свържете се с нас Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси с нашия продукт.Ние ще ви помогнем да разрешите този проблем в рамките на 24 часа.Надявам се, ние можем да ви донесе добър опит пазаруване!.

Те също купуват с този продукт..