• Новинка
Детски Плодови Хранителни Хранилки Биберони, 2 Детски Плодови Зърната Дръжка за Отваряне Затваряне Голям Диаметър на Дръжката за по-Безопасно Самостоятелно Хране?
zoom_in

Детски Плодови Хранителни Хранилки Биберони, 2 Детски Плодови Зърната Дръжка за Отваряне Затваряне Голям Диаметър на Дръжката

BGN 10.95

Продукти
check Налично за поръчка

Дръжка дизайн с голям диаметър : с твърда изземване, нескользящая, по-удобна за използване.Метод за отваряне и затваряне на дръжката : да се Избягва, излаз на части, царапания на лицето на бебето и безопасната му употреба.Сигурност : Нашите хранилки позволяват на детето да дъвче твърди вещества, много преди да се появи зъби, няма нужда да се притеснявате за това, че вашето дете слага в устата си парчета храна с размера на газта.Конструкция чрез преливане : обзема чрез преливане, за да се избегне пряк удар на детето.Многофункционалност : Хранилки съчетават в себе си функционалността на биберони и играчки за никнене на млечни зъби, вие дори не трябва да се месят храна.Функция : 1. Сигурност : Нашите хранилки позволяват на детето да дъвче твърди вещества, много преди да се появи зъби, няма нужда да се притеснявате за това, че вашето дете слага в устата си парчета храна с размера на газта.2. Многофункционален : Хранителни хранилки съчетават в себе си функционалността на биберони и играчки за никнене на млечни зъби, вие дори не трябва да се месят храна.3. Конструкция переливного улуци : обзема переливной канавката, за да се избегне пряк удар на детето.4. Дръжка дизайн с голям диаметър : с твърда изземване, нескользящая, по-удобна за използване.5. Метод на отваряне и затваряне на дръжката : да се избягва, излаз на части, драскотини по лицето на бебето и го използвайте безопасно.Параметри : Тип на продукта : Детски плодови фуражи Материал : PP+силикон Осъществяване списък : 2 х Детски плодови хранилки, 4 х Бебешки биберони.

Item Type:
Baby Fruit Food Feeder
Material:
PP+Silicone
Package List:
2 x Baby Fruit Food Feeders :
4 x Baby Pacifiers :

Те също купуват с този продукт..