• Новинка
Задната част на кутията на батерията резервни части за мобилни устройства Задния капак батерия за galaxy S6 / G920F(тъмно синьо) (Цвят : бял)
zoom_in

Задната част на кутията на батерията резервни части за мобилни устройства Задния капак батерия за galaxy S6 / G920F(тъмно

BGN 8.48

Продукти
check Налично за поръчка

1..Моля,потвърдете, вид на задната част на капака на отделението за батерията на телефона преди да поръчате, ще бъде по-лесно в мача,отколкото копие/общи части, работи повече от перфектно. 2.Резервни части, заради счупен заден панел,пукнатини, проблеми с износване и така нататък. 3.Със същото тегло и цвят на оригиналния телефон. 4.., Всички детайли са тествани с един и същи вид на телефона преди доставка, за да се осигури работа. 5..Ако никога не получават своя продукт или стока е повредена при транспортирането, моля, свържете се с нас директно по електронна поща.И ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне и да ви направи доволни.Връщане и безплатна замяна.Уведомление за инсталиране : 1.Моля, проверете външния вид на продукта внимателно първия път, когато сте го, за да потвърди дали има счупване на външния вид.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас и да предоставя снимките за решаване на проблема.Ние скоро всички ще решим за вас.2.Do не инсталирайте и не използвайте продукта веднага след получаване.Моля, опитайте провери функцията на елемент, като просто свързване на задния капак на вашия телефон е на първо място.Стоката е била намерена на вече установени или с приклеенной тиксо, споделяне и не подлежи на връщане.1. Висококачествена подмяна на задния капак батерия за Samsung Galaxy S6 / G920 F. 2. Замяна на счупени или неработен заден корпус за нов. 3. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите. 4. Силно се препоръчва професионално инсталиране.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, които можете да причинят по време на смяна на резервни части.

Те също купуват с този продукт..