• Новинка
QINGFUHANG Repair Parts Задната част на капака на батерията Капак на обектива на камерата, за Huawei Nova Pro 7 5G(черен) Комплект за подмяна телефон (Цвят : сребрист)
zoom_in

QINGFUHANG Repair Parts Задната част на капака на батерията Капак на обектива на камерата, за Huawei Nova Pro 7 5G(черен)

BGN 37.03

Продукти
check Налично за поръчка

Ремонт/подмяна на старите, разбити, треснувшей, повредени от задната част на капака на батерията на мобилния телефон.Добро качество, лесно заменим и ремонт.Всяка долната част на кутията е била проверена и тествана преди да го изпратите, моля, бъдете сигурни, за да си купя.Преди покупка, моля, потвърдете, че модел телефон отговаря на него.Задната част на капака на батерията капак на обектива на камерата, за Huawei Nova Pro 7 5 G(черен).Нашите продукти се изнасят в много страни и региони, добро качество на продуктите и перфектно сервизно обслужване-нашата най-висша концепция.1. Подмяна на задния панел за Huawei Nova Pro 7 5 G2. Замяна на счупена или неработоспособную задния капак на корпуса на новия 3. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите 4. Напълно подходящ и работа5. Силно препоръчваме професионално инсталиране.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, които можете да причинят по време на смяна на резервни частеЙв съответствие с договора за сътрудничество.След получаване на вашата поръчка, ние ще организираме доставка за вас.Ако има проблем, ние и двете от време си говорим.Благодаря ви за вашата подкрепа.Ние ще удвоим нашите усилия, за да се постигне успех.

Те също купуват с този продукт..