• Новинка
Cell4less на Задното стъкло за Galaxy Note20 Ultra 5G Взаимозаменяеми комплект, състоящ се от обектива на камерата, инструмент за изтриване и монтирани лепило (Мистична бронз)
zoom_in

Cell4less на Задното стъкло за Galaxy Note20 Ultra 5G Взаимозаменяеми комплект, състоящ се от обектива на камерата, инструмент

BGN 19.99

Продукти
check Налично за поръчка

????OEM качествена задна със стъклен капак на отделението за батерията на Samsung Galaxy Note 20 Ultra .Всяка партида се провежда ръчни тестове, проверка и одобрение на разрушение.Подмяна на задното стъкло-това е най-достъпен и бърз начин да се върне на телефона си с нов облик. ????Всички носители, съвместими с това задно стъкло корпус и са идеални за Samsung Galaxy Note 20 Ultra.Това задното стъкло не са подходящи за стандартен Note 20, така че, моля, проверете вашата номер на модела, както и името, преди да поръчате.См. Описание за получаване на съвети за това как да откриете номера на модела. ????Настройка на задното стъкло OEM-качество-доста бърза и лесна работа за продукти на Samsung.Можете да направите този проект със собствените си ръце и с помощта на някои основни инструменти, като например топлинна оръдие, инструмент за изтриване и някои защитни очила.Ние ви предлагаме някои основни видеоинструкции, но при всички електронни ремонт - моля, консултирайте се със специалист. ????All inclusive - ние предлагаме най-доброто качество на задното стъкло на пазара с най-здрава и най-лепило за изграждане на водоустойчиви уплътнения.Никакъв набор от инструменти не е необходимо, така че да не се харчат техните пари.Ние предлагаме инструмент за премахване, а вие-топлинна на оръдието и използването на предпазни очила. ????Това е истинско стъкло?ДА, но трябва да знаете, че има много видове стъкло и стъклени хибриди.Това е стъклен хибрид, който се използва за всички нови модели.Това е смес от стъкло и пластмаса.Цвят : Мистичен бронз.

Те също купуват с този продукт..