• Новинка
HUNRUNG Кошница За Дрехи,Голяма Холщовая Плат Лека Кошница За Съхранение на Играчки Организатор Мръсни Дрехи Водоустойчив Сгъваем за Общежития на Колежа, Детска Спал?
zoom_in

HUNRUNG Кошница За Дрехи,Голяма Холщовая Плат Лека Кошница За Съхранение на Играчки Организатор Мръсни Дрехи Водоустойчив

BGN 11.19

Продукти
check Налично за поръчка

Размер : 19.7'Hx15.7'D инча.Здрав материал : Полиестер платно + лен + PE защита на околната среда водонепроницаемое покритие, което не е токсично, за почистване и издръжлив.Лесни за пренасяне и преместване на:кофа за Боклук има две дръжки, което го прави преносим и лесен.Предназначение : Бункер за съхранение може да се сложи на много места.Подходяща за семейство, за съхраняване на мръсно пране на дрехи, поставени в детска стая за съхранение на играчки, книги и други предмети от бита(като бельо, пола, тениска, яке, панталони и т.н.), за Поддържане на дома в чисти и спретнати.Сгъваема кутия за съхранение на : Сгъване за лесно съхранение когато не се използва,просто сгъвате количката апартамент за пестене на място при съхранение, когато тя не се използва, или когато трябва да се транспортира.Тази чанта за съхранение подходящ за възрастни, юноши и деца, подходящ за детски играчки, книги, дрехи и други неща, подходящи за дома и училище.Защо избрахте нашата голяма кошница за багаж? - Просторна капацитет,19,7'Hx15.7'D инча, за да се съхранява повече неща. - Здрави странични дръжки за удобство за носене. - Сгъваема конструкция за компактно и лесно съхранение. - Сладък прекрасен дизайн любимец на модела. - Мултиплен функция, подходяща за всяко място.Характеристики : Перфектен органайзер за игрални зали, като ви позволява да съхранявате играчки, книги, блокове, меки играчки, играчки с множество части, комплекти влакове или настолни игри.Страхотна кошница за детски стаи с достатъчно пространство за съхранение на бебешки пелени, бебешки кърпички, крем от машините, детски дрехи, парцали от оригване, играчки за никнене на млечни зъби и лосион.Кошница за съхранение може да се използва в хола за съхранение на завивки, възглавници и материали за четене, а също и в банята за кърпа или като кошници за бельо.Кръст Бод Пакет детайли : -1 х сладък голяма кошница за багаж.

Те също купуват с този продукт..