• Новинка
Количка за HJZHBSX, Голяма Количка За Съхранение на Постелки за Йога с Колела, Рафтове За Съхранение на Фитнес зала, Органайзер От Метална Пяна, за Съхранение на 9 Посте?
zoom_in

Количка за HJZHBSX, Голяма Количка За Съхранение на Постелки за Йога с Колела, Рафтове За Съхранение на Фитнес зала, Органайзер

BGN 17.04

Продукти
check Налично за поръчка

【Мобилен метален държач подложка за йога】 Използване на висококачествен стомана желязо и повърхност е покрита с антиокислительным и водоустойчив слой боя.С четири универсални колела са метални колела, лесно подвижни. 【Space Saver Storage Rack】 пестите ценно пространство в дома си фитнес или йога студио.Организаторите и рафтове за съхранение, за да пазят подложки за пилатес и йога, спортни подложки и др чисто и далеч от пода. 【Голям капацитет на Тепиха Организатор】 Здрав тежкотоварни килимче за йога срок на годност може съхранение на 9 ролкови постелки. 55см (Д) × 45 см (Ш) × 65см (В). (Забележка : Продукта не включва мат). 【Easy to Assembe】 Висококачествени винтове, които са включени в комплекта, правят подвешивание бързо и лесно.Просто следвайте инструкциите и си титуляр подложка за йога е готова за употреба след няколко минути. 【Задоволително обслужване】 Ние се стремим да предоставим на клиентите си качествени продукти, ако имате някакви въпроси, можете да се свържете директно с нас, ние ще ви предоставим специална употреба в рамките на 24 часа.Организирайте своите фитнес оборудване за багажник, за да махнете кашата от пода!Нашият рафтове за съхранение studio & home gym е проектиран, за да ви помогне.Разширете вашата обучение на зоната и се получи свободно от елементарно тренировъчното пространство, което може да е по-лесно да се мотивират вас!【Технически характеристики на продукта】- Име : Рафтове за съхранение постелки за йога - Материал : метал - Черен цвят - Тегло : 15.43 кг/7 кг - Размер : 55 см (Д) × 45 см (Ш) × 65 см (В)【Функция】- Бърз и лесен монтаж - Може да се съхранява 9 постелки за йога - Модерен метал дизайн на кутия за съхранение - Висока товароносимост - Сверхпрочная конструкция не се нулира-Водоустойчив антикоррозийный и прахоустойчив, за лесно почистване - Опитайте се да използвате това, за съхраняване на допълнителни одеала и спално бельо, също-идеален за домашен фитнес зала или фитнес клас - идеални за апартаменти, вили, хостели, кемперов и столовата - Най-добрият опит в работа с клиенти【Информация за пакета】1 x подложка за йога рафтове за съхранение на【Добро напомняне】- Разликата в цвета : може да има малка разлика между стока и изображения, включен в екрана за цифрови устройства в различно състояние.- Отклонение размер : ръчно измерване, моля, позволете едно малко отклонение.

Те също купуват с този продукт..