• Новинка
UniWigs Круша Реми Human Hair Topper with layers, 10 inches Length, 5.25 inchesx4.75 inches Mono Base Full Hand Tied For Hair Loss or Thin Hair (G-1Б(Off black)
zoom_in

UniWigs Круша Реми Human Hair Topper with layers, 10 inches Length, 5.25 inchesx4.75 inches Mono Base Full Hand Tied For

BGN 159.20

Продукти
check Налично за поръчка

Влакна : Човешка коса Remy, които могат да бъдат термично подредени плоски желязо или плойкой с косата си, създавайки добра интеграция.Размерът на покрива : 5.5"x5.5" Четири стратегически разположени, чувствителни към натиска на захващане осигуряват надеждна и удобна за кацане.Тегло(гр) : 54 г. Прибл.Дължина : 10 см.моноволоконная на окото в основата на огъване за лесно контур и изглежда толкова естествено, колкото е възможно.Колекция от най-добрите елементи..Само вие знаете тайната на вашите идеални коса!.Функция : .Колекция Top hair piece-това е идеалното решение за коса, които истончаются или не разполагат с тялото.специално разработени, за да се придаде пълнота на нашите горната част на косата могат да бъдат приложени под различни ъгли, вертикално или хоризонтално, за да съответства на потока на всяка прическа.Добре окачена на окото в основата на монофиламенти лесно се поддава на очертанието и изглежда максимално естествено.Колекция от най-добрите елементи..Само вие знаете тайната на вашите идеални коса!Как да се носят : 1. Lay косата. 2. Поставете topper на областта, която искате да добавите повече обем на косата. 3. Закрепете предната част на гребен. 4. Смесете на космите от горната форма и ги поставете. 5. Вашият външен вид е завършен.Технически характеристики на : .Материал на косата : човешка коса Remy.цвят : G-1 B#.дължина : 10 см.тегло : 54 г. като Гледам това topper : .www.youtube.com/watch?v=t IRFaoz GO1 Q.В Uni Wigs ние знаем, че косата е не САМО на косата, това е част от вашата личност.Косата са много важни, затова нашите специалисти разработват нашите сензационно продукти за коса, а също така че ние страстно се грижим за това, за да се вземат предвид нуждите на всеки клиент в косата и позволява лесен пазаруване в Интернет.С нашите топперами за коса, човешките коса и синтетични перуки, наращенными коса и мъжки системи подмяна на косата имаме брави за всички.Ние признаваме, че алтернатива на косата-това не е просто необходимост в най-новата стръмен прическа.Ние се стремим да се подкрепят хората с косопад и да им даде надежда.Нашият екип е обучен да предлага професионални, състрадателен и индивидуални съвети на всеки купувач.Uni Wigs винаги е на ваша страна.

Те също купуват с този продукт..