• Новинка
IMISSU Гъста Каша Къдрава Челюстта Нокът Опашка Парчета Коса Разширяване на Опашка Клип на Перука от 24 инча (шоколадово кафяво)
zoom_in

IMISSU Гъста Каша Къдрава Челюстта Нокът Опашка Парчета Коса Разширяване на Опашка Клип на Перука от 24 инча (шоколадово

BGN 13.59

Продукти
check Налично за поръчка

❤️Технически характеристики : Дължина-около 24 инча.Тегло около 180 г. Тя е много дебела.Идеален предмет, ако искате гъста коса. ❤️Материал : Изработен е от высокотемпературного влакна.Това температурна устойчивост.Може да се къдри, не по-висока от 120 градуса. ❤️Как да използвате : Направете вашата коса във формата на конска опашка.А след това вземете нокти в косата.Много лесен за използване.Можете да създадете свой собствен стил в рамките на една минута. ❤️Цвят посочи : Всички наши снимки са взети от истински продукти.Обаче цветът може да се различават малко в зависимост от различни дисплеи и осветление. ❤️IMISSU : IMISSU е регистрирана като марка козметични принадлежности.Ние сме ангажирани в производство и продажба на висококачествени продукти за коса.

Те също купуват с този продукт..