• Новинка
FFENFEI 2022 Обновен Mp3 плейър, 1,77 инчов цветен TFT-екран, Преносим музикален плеър, Поддръжка на разширяване на паметта 128 GB, Възпроизвеждане на видео, запис, FM радио, устро?
zoom_in

FFENFEI 2022 Обновен Mp3 плейър, 1,77 инчов цветен TFT-екран, Преносим музикален плеър, Поддръжка на разширяване на паметта

BGN 7.03

Продукти
check Налично за поръчка

4 GB голям капацитет : Преносим MP3 идва с памет 4 G, а максималната подкрепа е 128 GB (не е включена в комплекта).Можете да свалите любимите си песни и видеоклипове.Съвместимост с няколко аудиоформатами, включително MP3, WMA, APE, WAV, FLAC и др Високо качество на звук и качество на звука без загуба : Моля, професионален, интелектуален цифров чип за намаляване на шума и отлична технология за оптимизация на схеми за намаляване на шума, висока честота на дискретизация и осигуряване на високо качество на звука.Литиева батерия с голям капацитет : MP3 плейър позволява да се наслаждавате на до 10 часа, без наистина да загуби музика.И напълно се зарежда през 2-3 часа.Пълен екран за управление : на Екрана на нашия продукт е видима, да се чувства комфортно и лесен за работа, което ви дава по-лесен опит.Преносим и лесен за : Преносим и лек корпус лесен за носене, така че лесно можете да го сложите в джоба си и раницата и се наслаждавайте на музика по всяко време и на всяко място.Добре дошли в магазин FFENFEI Стандартна доставка обикновено отнема около 10-15 дни .експресна uauslly отнема 3-10 дни, за да пристигнат в нас.Перфектният Ден на Свети Валентин подаръци за Friends1.77 инча TFT цветен екран, MP3 player, преносим музикален плеър, поддръжка на възпроизвеждане на видео, запис, FM радио, ebook, поддръжка на 128 GB, разширяема памет Функция : 1. 4 GB голям капацитет : Преносим MP3 идва с 4 грама памет и максимална подкрепа има 128 GB (не е включена в комплекта).Можете да свалите любимите си песни и видеоклипове.Съвместим с няколко аудиоформатами, включително MP3, WMA, APE, WAV, FLAC и т.н. 2. Високо качество на звука и без загуби : Моля, професионален, интелектуален цифров чип за намаляване на шума и отлична технология за оптимизация на схеми за намаляване на шума, висока честота на дискретизация и осигуряване на високо качество на звука. 3. Литиева батерия с голям капацитет : MP3 плейър позволява да се наслаждавате на до 10 часа, без наистина да загуби музика.И напълно се зарежда през 2-3 часа. 4. Преносим и лесен за : Преносим и лек корпус лесен за носене, така че лесно можете да го сложите в джоба си и раницата и се наслаждавайте на музика по всяко време и на всяко място. 5. Qwerty на цял екран, възраст : Екран нашия продукт, ясно се вижда, да се чувства комфортно и лесен за работа, което ви дава по-лесен опит.Спецификация : Размер на екрана : 1,77 инча Резолюция : 128*160 Аудио формат : MP3.WMA.FLAC.WAV Видео формати : AMV.Функцията за запис AVI формат : подкрепа за четене текст : формат TXT Формат на изображението : JPEG.BMP.GIF формат разширителни карти TF : ≤128gb Външен вид, размер : 40.5*52.5*11.5 мм Цвят на продукта : черен, бял, син, розов Продукти включват : 1*MP3 плейър 1*кабел за зареждане.

Screen size:
1.77 inches
Resolution:
128*160
Audio format:
MP3.WMA.FLAC.WAV
Video format:
AMV.AVI format
Recording function:
support
Text reading:
TXT format
Picture format:
JPEG.BMP.GIF format
TF card expansion:
≤128gb
Appearance size:
40.5*52.5*11.5mm
Product color:
black, white, blue, pink
Products include:
1*MP3 player :
1*charging cable :

Те също купуват с този продукт..