• Новинка
MONLEYTA Мини Количка Етаж Рафтове За Багаж с Колела Куклена Къща Миниатюрни Мебели за дома Полк лавица за книги Рафтове За Съхранение на Бижута Колекция от Аксесоари ?
zoom_in

MONLEYTA Мини Количка Етаж Рафтове За Багаж с Колела Куклена Къща Миниатюрни Мебели за дома Полк лавица за книги Рафтове

BGN 11.32

Продукти
check Налично за поръчка

❤Куклена къща миниатюрни мебели от ниво 3 за окото модел багажник за изложбата на стоки. ❤Модерен стил на правоъгълник с отлично качество на изработката го прави атрактивен. ❤Уникален миниатюрен куклена къща с кухненски рафтове за багаж с колела, красив и прекрасен. ❤Е изработен от висококачествен железен материал, той е траен и не е дразнеща миризма. ❤На удовлетвореността на клиентите е нашата голяма страст : Вашето удовлетворение е гарантирано на 100% !моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако не сте доволни по някаква причина.Описание : 100% чисто нов и високо качество Особености : Куклена къща миниатюрни мебели от ниво 3 за окото модел багажник за изложбата на стоки.Модерен правоъгълен стил с отлично качество на изработката го прави атрактивен.Уникален миниатюрен куклена къща с кухненски рафтове за багаж с колела, красив и прекрасен.Изработен от висококачествен железен материал, той е траен и не е дразнеща миризма.Тристепенна срок на съхранение и 4 колела могат да бъдат удобни за използване.Подходящ е за куклена къща или кукли.Добър аксесоар за играчки куклена къща, който ще го направи по-модерна и истинска.Спецификация : Тип : Количка за Рафтове за съхранение Материал : желязо Характеристики : Количка за Рафтове за съхранение, Миниатюрни мебели за дома полк, Рафтове за багаж Размер : app.6x5.5x10.5cm/2.36x2.16x4.13in Цвят : син, черен, червен, розов, бял (по избор) Брой : 1 бр Забележка : 1.Моля, позволете 0-1 см грешка се дължи на ръчно измерване.моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена. 2.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Кръст Бод Пакетът включва : 1 бр. х Количка за Рафтове за съхранение.

Type:
Trolley Storage Rack
Material:
Iron
Features:
Trolley Storage Rack, Miniature Furniture Shelf, Storage Display Rack
Dimension:
app.6x5.5x10.5cm/2.36x2.16x4.13in
Color:
Blue, Black, Red, Pink, White (optional)
Quantity:
1 Piece

Те също купуват с този продукт..