• Новинка
Othmro Звезда Ръчна Дръжка Пристрастяващ Винт 50 мм Диаметър на M8x25 Мм, Външна резба Зажимная Дръжка Винт Ръчни Затягивающие Дръжки 1 бр.
zoom_in

Othmro Звезда Ръчна Дръжка Пристрастяващ Винт 50 мм Диаметър на M8x25 Мм, Външна резба Зажимная Дръжка Винт Ръчни Затягивающие

BGN 33.92

Продукти
check Налично за поръчка

【Размер на резби】-M8x25mm / M8x0.98inch(D*L); Диаметър на главичката (приблизително) : 50 мм / 1,95 инча. 【Здрав и силен вид】-Тези звездни дръжките са от специални пластмасови химикалки, достатъчно дебели, за да ви дадем сигурен и удобен захват.освен това, дълги болтове, изработени от поцинкована стомана, да се държат, устойчиви на корозия, не се чупят лесно, осигурявайки дълготрайност в продължение на дълго време. 【Звездообразная дръжка】-Използването на тези звездообразных дръжки като джигитов, арматура, аксесоари и много други.Те могат да ви дадат нескользящий и удобен захват за ръката.В същото време осигуряване на плавна регулировка в различни области на приложение, без драскотини. 【Лесна инсталация】-Чиста и точна резба болт прави инсталацията лесна и стабилна, докато гладка повърхност на дръжката осигурява добър външен вид.Шайби и шестостенни гайки се съчетават добре с конец, което е удобно за вас да използвате. 【Широко приложение】-Този разнообразни докато универсален комплект ще бъде много полезна за вашите проекти дървообработване, металообработване и кузовных работилници!Те са широко използвани като заместители, спомагателно оборудване, приспособления и др тела.лесен за това да се инсталира и да се извлече, без инструменти, нашите химикалки звезди били славно избор за вас.Дръжка звезди от притискане на пръст забавяне на винт Описание : 1. Появата на петолъчна звезда благоприятно за стягане определи и да се приспособи. 2. Леене под налягане, резбовани вложки, изработени от метал, са здрави и имат дълъг живот. 3. Майната-надолу конструкция, лесна за инсталиране, плавни линии, лесно въртящи се между пръстите на краката. 4. Широко използван в по-мебели, скобите рафтове, механично оборудване, приборостроении, оборудване индустрия хранене и медицина. 5. Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, можете да кликнете върху "Свържете се с продавача" в сметката си, за да ни изпратите имейл.Ние ще се радваме да ви помогнем и да отговорим възможно най-скоро.Технически параметри : Марка : Othmro Име на продукта : звездна дръжка битумен ръчно спиращ винт Диаметър на главата е около 50 мм/1,95" Вътрешен диаметър на конци : M8 Дължина на винта : 25 мм/0,98" Материал : пластмаса, метал Основен цвят : черен Осъществяване Съдържание : 1 х битумен пръст дългите винтове Забележка : Ако имате някакви ако имате въпроси относно нашите продукти, можете да кликнете върху "Свържете се с продавача" в профила си, за да ни изпратите имейл.Ние ще се радваме да ви помогнем и да отговорим възможно най-скоро.

Те също купуват с този продукт..