• Новинка
Телефонна слушалка Lazmin112,Бизнес-Офис Шумоподавляющая Кабелни Слушалки за Обслужване на Клиенти,Професионално Бинауральная/Монофоническая Кабелни Слушалки за ко?
zoom_in

Телефонна слушалка Lazmin112,Бизнес-Офис Шумоподавляющая Кабелни Слушалки за Обслужване на Клиенти,Професионално Бинауральная/Монофоническая

BGN 15.99

Продукти
check Налично за поръчка

【Удобни за носене】 Въртящи се на 330°слушалки и выдвижное лента за глава, намерете най-подходящото положение за носене, без умора и болки в продължение на дълго време. 【Липса на страх шумна среда】 Телефонни слушалки със звук с висока разделителна способност дават ясна връзка между кол‑център и офис, дори и в шумна среда. 【Ергономичен дизайн】 Ергономичен дизайн плътно прилепнала към лицето, което ви позволява безопасно да го носи в продължение на дълго време, без да се отдалечават. 【Широк спектър от приложения】 Този слушалки с микрофон могат да бъдат свързани към компютри, телефони и други устройства за постигане на ясни разговори, без задръствания. 【Дълъг живот】 Бизнес-слушалките са изработени от прецизно материал ABS, който е здрав и има дълъг срок на служба.Параметри : Тип на продукта : Телефонна слушалка Материал : ABS в Черен цвят Сфера на приложение : Подходяща за стационарни/настолни телефони Осъществяване списък : 1 х телефонна слушалка 1 х Ръководство.

Item Type:
Telephone Headset
Material:
ABS
Colour:
Black
Scope of Application:
Suitable for Landline/Desktop Phones
Package List:
1 x Telephone Headset :
1 x Manual :

Те също купуват с този продукт..