• Новинка
Детска Слушалки PS5 PS4 Слушалки с Микрофон намаляване на шума, Слот за Слушалки На 7.1 Съраунд Звук Над Ухото с RGB Подсветка 3.5 мм Жак за PC, Xbox One Компютър, 2022 Комфортен Ак?
zoom_in

Детска Слушалки PS5 PS4 Слушалки с Микрофон намаляване на шума, Слот за Слушалки На 7.1 Съраунд Звук Над Ухото с RGB Подсветка

BGN 31.98

Продукти
check Налично за поръчка

【Multiplatform съвместимост】 Детска слушалки с микрофон за PS4, PS5, за PC, Xbox One (изисква се адаптер), Xbox one S/X, i OS, Android устройства.Моля, обърнете внимание, че той не работи с Xbox 360 и PS3; за по-старите Xbox изисква адаптер на Microsoft (не е включен в комплекта). 【Микрофон за потискане на шума】Слушалки за Xbox има чувствителен регулируем микрофон с подобрена технология за намаляване на шума.Той филтрира по-голямата част от околния шум около вас, което ви позволява да говорите в реално време, без забавяне.Позволява да разговаряте с други участници в кристално чист аудио. 【Вълнуващ гейминг изживяване】Слушалки PS4 с висококачествени 50 мм драйвери с неодимовыми магнити.Той осигурява високо качество на имитация на обемен звук, като снимки, стъпките на противника и много други, за да се подобри вълнуващо изживяване.Вие можете по-точно да се различи посоката на източника на звука. 【Научен и удобен дизайн】Детска слушалки предоставя на любителите на игри удобни за носене, лента за глава выдвижное и регулируема, а също така да се използва модернизирана леки материали.Слушалки повече, по-мек и по-удобно обикновени слушалки, намаляване на налягането в главата.Можете да го носите с часове, без болка. 【Висококачествено сервизно обслужване】 Ние предлагаме цялостно и професионално сервизно обслужване за всеки продукт.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нашия магазин, обслужване на клиенти ще ви отговори в рамките на 24 часа. 7.1 Съраунд бас. Микрофон с шумопотискане 360°.Научен и удобен дизайн.Multiplatform съвместимост. 1 х стая за игри слушалки K8. 1 х 3.5 мм жак на кабела (1 2). 1 х Ръководство за потребителя. 7.1 Съраунд бас360° Шумоподавляющий микрофон Научен и удобен дизайн Многоплатформенная съвместимост. 1 х стая за игри слушалки K81 x 3,5 мм жак на кабела (1 2)1 х Ръководство за потребителя.Забележка : .USB-конектор е предназначен само за led лампи.При използване на по-старата версия на Xbox One изисква адаптер на Microsoft, но той не е включена в комплекта.Вътре линеен контролер разполага с микрофон ON/OFF Botton.Адаптер 1 2 изисква се само при използване на КОМПЮТЪР.

Headphones Drivers:
50mm

Те също купуват с този продукт..