• Новинка
V34 Цвят Коректор Паста за зъби,Избелване на Зъби на Емайл Сигурен,Избелване на Зъби,Премахване на Петна Чувствителни Зъби,Интензивно Премахване на Петна на Зъбите ?
zoom_in

V34 Цвят Коректор Паста за зъби,Избелване на Зъби на Емайл Сигурен,Избелване на Зъби,Премахване на Петна Чувствителни

BGN 12.88

Продукти
check Налично за поръчка

[Паста за зъби за почистване на зъбите]Силна эмалевая паста за зъби, която подобрява общото състояние на зъбния емайл, чувствителна эмалевая паста за зъби, специално разработен за меки премахване на петна, восстанавливая на естествената белота на вашите зъби. [Purple] Помага да се прекъсне пигментация на повърхността на зъбите, блокиране на пигментацията, Намаляване на жълти петна на зъбите, Направете вашите зъби вече не са жълти зъби.освежаване на дъх и лош дъх, погрижете се за по-бели зъби. [Orange]по-ефикасно , отколкото традиционната паста за зъби, която може да помогне да се компенсират загубените минерали и да се намали чувствителността. [Свеж дъх] : свеж дъх вас ще задържи за неуважение поради лош дъх във важни случаи, като например среща, дискусия и целувки. [Anti-cavity] : здрава эмалевая паста за зъби, която осигурява ефективна защита от кариес и подобрява общото състояние на зъбния емайл.Спецификация : Име : паста за зъби за почистване на зъбите нето Съдържание : 30 мл Размер на опаковката : 3.4*3.4*12.5 cm Coloer : Purpe(избелване на зъби), Портокал(възстановяване на зъбите) Опаковка включва : 1/2 PCS * V34 цветен коректор за избелване на зъби за чувствителни зъби, паста за зъби Забележка : 1. Поради ръчно измерване и различни методи на измерване,моля, позволете едно малко отклонение 2.Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

   :
Name:
Teeth Cleansing Toothpaste
Net Content:
30ml
Packing Size:
3.4*3.4*12.5cm
Coloer:
Purpe(tooth Whitening), Orange(tooth Repair)
Packaging Include:
  
1/2PCS * V34 Colour Corrector Teeth Whitening Sensitive Teeth Toothpaste :
Note:
  
1. Due To Manual Measurement And Different Measurement Methods,Please Allow A Little Deviation    :
2.Monitors Are Not Calibrated Same, Item Color Displayed In Photos May Be Showing Slightly Different From The Real Object. Please Take The Real One As Standard.   :
  :

Те също купуват с този продукт..