• Новинка
Растворяющий Зъбни Спрей Brightify Дълбоко Почистване на Пяна, Паста за зъби и Премахване на Петна 30 мл, Паста за зъби, за Дълбоко Почистване на Зъбите Whitening Паста за зъб?
zoom_in

Растворяющий Зъбни Спрей Brightify Дълбоко Почистване на Пяна, Паста за зъби и Премахване на Петна 30 мл, Паста за зъби,

BGN 8.14

Продукти
check Налично за поръчка

【Проблеми със зъбите】кажете сбогом на неприятна миризма от устата, камъни в сливиците и проблеми на устната кухина.Ще Получите увереност, която заслужавате!. 【Пречистване на зъбите】Напълно избелва жълти зъби и помита на зъбен камък, плака, зъбен камък, петна и т.н., За цялостно почистване на устата. 【 Здравето на зъбите】да Реши своите проблеми със зъбите, създаване на здрави зъби, направете зъбите си с ярки и блестящи. 【Чисти петна на зъбите 】Почистете зъбите и намаляване на петна на зъбите, предизвикани от тютюнопушенето и употребата на чай или кафе, по-ефективен начин, отбелите жълти зъби. 【Как да използвате】Преди употреба, моля, почистване на устата с топла вода, пръскане на зъбите зубным камък и го задръжте в устата в продължение на 2-5 минути.Изплакнете с топла вода, докато плаката не ще бъде чист.

Те също купуват с този продукт..