• Новинка
US Travel Plug Adapter EU/UK/AU/in/CN/JP/Asia/Italy/Brazil to USA Type B, Unidapt Grounded USA Wall Plug, EU to US Travel Adapter and Converter, Power Outlet Wall Charger (1)
zoom_in

US Travel Plug Adapter EU/UK/AU/in/CN/JP/Asia/Italy/Brazil to USA Type B, Unidapt Grounded USA Wall Plug, EU to US Travel

BGN 5.59

Продукти
check Налично за поръчка

* АДАПТЕР US TRAVEL PLUG разработен специално за американските туристи.Това позволява незабавно свързване за зареждане на телефон, преносим компютър и аксесоари в хотели, летища и офиси по целия свят.Това е съвременна, надеждна удобство, необходимо за да може напълно да се насладите на пътуване, без досадни проблеми с адаптивност. * РАБОТИ НАВСЯКЪДЕ с всички основни видове штекеров, включително американски тип A/B, европейският C & E/F, Австралия I, Великобритания G и Италия L. Свързвайте без проблеми на всеки континент почти във всяка страна.Това е най-новият адаптер премиум-клас, който е необходим на всички, които искат да останат в контакт с приятелите, семейството и бизнес партньорите. * УНИВЕРСАЛЕН вход приема всеки 2-или 3-пинов щепсел от всяка точка на света, с изключение на Южна Африка.Номинална мощност 10А макс. и 250В макс. за настаняване на всичко, което се намира в багажа, куфар или раница.Това не преобразува напрежение или ток.Проверете своите устройства, за да се уверите, че те са изпълнени с двойно напрежение (110В-240 V). * МНОГО КОМПАКТЕН и удобен за переноске.Този пътен адаптер е с размери от само 1,4 инча височина, на 1,4 инча и 1,1 инча дължина.Той е лек и лесно се побира в джоба или чантата си с много свободно място.Той надлежно обосновани за сигурност и е идеален за САЩ, Канада, Мексико, Япония и навсякъде, където се използва 3-пинов мотивирано тип Б. * ОТЛИЧНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК за тези, които пътуват или американец, който живее в чужбина.Това е обмислен подарък за рожден ден, празник или пътуване.Много хора си купуват няколко парчета за всички устройства са заредени в отпуск.Вземете си сега, докато имаме този подобрен дизайн US travel plug са в изобилие.Той бързо се продават, след като за него се говори в онлайн - туристически групи.Количество в опаковка на продукта : 1.

Те също купуват с този продукт..