• Новинка
Адаптер за слушалки CRANACH, Lightning to 3.5 mm Audio Charge Жак за слушалки, Адаптер с музикален горивото (без микрофон) за iPhone 7/7 Plus
zoom_in

Адаптер за слушалки CRANACH, Lightning to 3.5 mm Audio Charge Жак за слушалки, Адаптер с музикален горивото (без микрофон)

BGN 17.01

Продукти
check Налично за поръчка

Вид на продукта : Електронен адаптер.Кръст Бод Пакет Размери : 2.54 см Д х7.62 см Ш х12.7 см H. кръст Бод Пакет Броя : 1. Подкрепа за управление на музика : с 3 бутона за управление, можете да контролирате пауза/възпроизвеждане на музика и силата на звука. 1.Поддръжка на силата на звука : С помощта на 3 бутона за управление можете да контролирате пауза/възпроизвеждане на музика и силата на звука.Кликнете два пъти на бутона за следващото и три пъти-за последно. 2. Висококачествен аудиочип : Характеристики на премиум цифров аудио конверсионный чип, осигуряващ премиум аудио/звуков изход. 3. Здрава & заплетени свободен дизайн : Покрит с заплетенной яке влакна от найлон и анодированной алуминиева мивка, която е трайна и по-силна от нормалното кабел с цип.Той не само изглежда добре, но и предпазва от спутывание, увеличава силата и лесно се пренася. 4. Щепсела и да играе дизайн : допълнителен софтуер не е задължително, просто е plug-и-играя.Го стройность и лек ви дават удобството да го носите със себе си навсякъде.Моля, обърнете внимание : Този адаптер не поддържа функцията за повикване.

Те също купуват с този продукт..