• Новинка
Мръсни Косата на Кок Част на Косата Пухкави Разрошени Коси Кок Разширяване на Дъвка изкуствена коса Updo Синтетичен Нагоре да се Направи Незабавен Опашка С Еластичн?
zoom_in

Мръсни Косата на Кок Част на Косата Пухкави Разрошени Коси Кок Разширяване на Дъвка изкуствена коса Updo Синтетичен Нагоре

BGN 9.59

Продукти
check Налично за поръчка

★ Нова притока на мръсни кок коса удължаване на повече и по-пълна, по-лесно се управлява, изглежда по-естествено и непринудено, за да промени нормалната кратък тънка опашка, за да се превърне в пълна мръсна коса, освежаване на вашия поглед в рамките на няколко секунди!. ★ Fluffy up do scrunchy, изработен от висококачествени устойчиви на висока температура влакна, истинската техника на моделиране на коса, на пипане е мека, идеално се съчетава със собствените си коси, никой няма да разбере, че той е фалшив. ★ Супер лесен за носене, просто направете собствената си коса на кок,а след това увийте на вълнообразни мръсни гумени ленти за коса, регулиране на косата си само за няколко секунди.Можете да увийте еластична дъвка 2-3 пъти и да се използва няколко заколок за коса, за да помогне да се стъпи. ★ Удобен и полезен перука за коса, която ви издадат на парти, сватба, гала вечер, почивка или ежедневни чорап.Особено отлично решение за дами с тънка коса, къса коса или косопад, за да получите мечта за пълна прическа, а също така и добър помощник за заети майки, за да получите приличен външен вид без много усилия. ★ Лесен за възстановяване и безусловно връщане : ако мръсна кок за коса не може да отговори на вашите очаквания, можете да се свържете с нас, за да обменят или да получат възвръщаемост, докато перука за коса е в добро състояние.Ако харесвате нашите гумени ленти за коса, моля, чувствайте се свободни да споделите изображение или видео, за да предложи по-голяма помощ за следващата дама. 1, Материал : премиальное термостойкое влакна, на допир е мека, не е блестящо, изглежда реално и естествено, като човешки волосы2, възможности за цветове : 14 цвята са на разположение 3, стил : Пухкави мръсни, разрошени коси bun4, тегло : 80g5, Опаковка : 1 бр в опаковка Съвети за грижа за косата : 1, Не използвайте инструмента за полагане на топлинна енергия на синтетични косата си, това ще скъси живота на. 2, Расчесывают косата първо, след това се измиват в студена вода, се използват леки шампоани и се измиват внимателно, да не са усукани и не се извива на косата.3, Оставете косата да изсъхне на въздух, да не се използва вентилатор.Можете да използвате кърпа, за да абсорбира по-голяма част от водата юмрук.Не излагайте прекомерно излагане на слънце в продължение на дълго време. 4, Приложете маслото внимателност коса до удължаване на косата може да запазите косата си glossy5, за съхранение, по-добре да държите на проветриво найлонова торбичка или кутия, не слагайте. 6, Не мийте синтетични разширяване на косата твърде често, мийте си след 10 пъти износване или един път в месеца е достатъчно. 7, Не използвайте четка за коса, използвайте ръката си, за да внимателно разплетете косата.

Те също купуват с този продукт..