• Новинка
2GB USB 2.0 Pnstaw Flash Drive Swivel Memory Stick, Thumb Drive, Pen Устройства Jump Drive for Data Storage, File Sharing(10 Pack,Multi-Color) (2GB)
zoom_in

2GB USB 2.0 Pnstaw Flash Drive Swivel Memory Stick, Thumb Drive, Pen Устройства Jump Drive for Data Storage, File Sharing(10

BGN 25.54

Продукти
check Налично за поръчка

Лекотата на използване и переноске : карти с памет за съхранение на музика, снимки, лични вещи и документи, филми, картини, книги, програми, презентации, проекти и много други.Съхранявайте, организирайте или сподели на данните на отделни USB-дискове.Съвместимост и интерфейси : Съвместим с USB 2.0 и обратно.Не е необходимо да инсталирате допълнителни драйвери за използване на флаш памет.поддържа Win98/ME/2000/XP/Vista/7/8/10, Mac OS и Linux, поддръжка на преносими говорители, автомобилни говорители с порт USB 2.0. На въртящата се на 360 градуса конструкция : Вградена метална въртяща капачка осигурява допълнителна защита на устройството и нейната данни от падения и физически контакт.Какво получавате : 10 pack 2 GB USB 2.0 Flash thumb drive.Приложение : използва се за съхранение и трансфер на данни в следните сектори на индустрията : офис ,образование,държавна институция,медия индустрия,машиностроене и т.н. ✔ Използвайте пръчка за насърчаване на вашата марка, тъй като този диск е празен, без никакво лого. ✔ Можете да съхранявате цифрови брошури, инструкции за експлоатация, на софтуер в jump drive и му предоставят на клиентите с вашите продукти или услуги. ✔ Можете да изтеглите рекламния клип устройство и да го предостави на своите клиенти по време на събитието. ✔ Разпечатайте вашия usb флаш устройство с логото на компанията и да предоставите общ преглед на компанията, данни, etc.to нови служители. ✔ Може да се използва в училища, колежи, университети и други професионални институции за предоставяне на учебни материали на своите студенти.

Те също купуват с този продукт..