• Новинка
RAOYI 10 Pack 8GB USB Flash Drive, USB 2.0 Swivel Metal Memory Stick Bulk Thumb Drives Pen Drive Jump Drive for Data Storage (Black)
zoom_in

RAOYI 10 Pack 8GB USB Flash Drive, USB 2.0 Swivel Metal Memory Stick Bulk Thumb Drives Pen Drive Jump Drive for Data Storage

BGN 21.59

Продукти
check Налично за поръчка

Документи, План за евакуация, ще бъдат доставени за вас само чрез електронна поща на адреса, асоцииран с вашия акаунт и можете да ги намерите в центъра за съобщения на вашия акаунт в съобщенията на купувача/продавача.Ако вашият диск спре да работи, план за възстановяване след бедствие ще се опита да възстанови данни от излезли от строя диск, и възстановените данни ще бъдат върнати на носител или чрез сигурна облачное за съхранение на данни.Покрива ново преносимо устройство на флаш-памет всяка марка при покупка в рамките на 30 дни (разписката трябва да се запази за покупки не е една и съща сделка).Безплатна доставка за възстановяване на данни в лабораторията; 24/7 онлайн следене на състоянието на нещата.Ако вашите данни няма да бъдат възстановени, ще получите парите си обратно. . ★【SUPER VALUE USB 2.0 DRIVE】 : RAOYI 10 pack 8 GB USB 2.0 flash drive предлага бърза скорост на трансфер на данни, за да помогне на защита на вашите данни и да се предотврати загуба на данни.Висококачествено преносимо устройство, което притежава вашия дигитален свят в джоба си. ★【Отточна тръба на шарнирна връзка ДИЗАЙН, докато е НА NTFS е съвместим с Windows, но полу-съвместими с Mac OS.Моля, отформатируйте правилно, ако това е необходимо. (ЗАБЕЛЕЖКА : Системата формат на USB памет 2 GB по подразбиране-FAT16,4 GB/8 GB/16 GB-FAT32.).

Те също купуват с този продукт..