• Новинка
Кутии Bento, Кутия за обяд на качеството на храната 950мл сгъване за движение за училище, за работници, за офиса, за деца, за пикник(червен цвят)
zoom_in

Кутии Bento, Кутия за обяд на качеството на храната 950мл сгъване за движение за училище, за работници, за офиса, за деца,

BGN 11.11

Продукти
check Налично за поръчка

Лек и компактен размер, лесен за носене, подходяща за училище, офис, пикник и други дейности.Приема сгъваем дизайн, може да се сгъва, когато не се използва за лесно съхранение, удобна и икономична пространство.Гъвкав и лесно моющийся, той може да се използва като обяд-бокс, както и за съхранение на хранителни продукти.Висока температура и ниска температура устойчиви, могат да се поставят в микровълнова печка за отопление.Изработен от хранително-силиконов материал, качествено, нетоксичен и без мирис, здравословен и безопасен за използване.Функция : 1. Лек и компактен размер, лесен за носене, подходяща за училище, офис, пикник и други дейности.2. Приема сгъваем дизайн, може да се сгъва, когато не се използва за лесно съхранение, удобна и икономична пространство.3. Гъвкав и лесен за почистване, може да се използва като кутия за обяд и също може да се използва за съхранение на храна.4. Висока температура и ниска температура устойчиви, могат да се поставят в микровълнова печка за отопление.5. Изработен от хранително-силиконов материал, качествено, нетоксичен и без мирис, здравословен и безопасен за използване.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Сгъваема обяд-боксматериал : силикон Цвят : червен, син(по избор)Дължина : Approx.20.3 cm / 8.0 in Width : Approx.13.2 см / 5.2 in Folding Височина : Approx.3.8 см / 1.5 in Unfolding Височина : Approx.7.1 cm / 2.8 Невъзможността : 950ml Weight : Approx.227g/8oz Application : Използва като обяд на бокстемпературный обхват : от -40℃ до 230℃.we-text table td.we-text table th,;.we-текст, таблица,Списък на пакетите : 1 x Сгъваем обяд-бокс1 x Spoon Note : 1. Моля, изчакайте 1-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Folding Lunch Box
Material:
Silicone
Color:
Red, Blue(Optional)
Length:
Approx.20.3cm / 8.0in
Width:
Approx.13.2cm / 5.2in
Folding Height:
Approx.3.8cm / 1.5in
Unfolding Height:
Approx.7.1cm / 2.8in
Capacity:
950ml
Weight:
Approx.227g/8oz
Application:
Used as lunch box
Temperature Range:
-40℃ to 230℃
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table, :
Package List:
1 x Folding Lunch Box :
1 x Spoon :
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..