• Новинка
Bento кутии от неръждаема стомана Обяд-бокс изолиран обяд-бокс 4 отделения, Подходящи за семейни пътувания (цвят : розов, размер : 1500 мл)
zoom_in

Bento кутии от неръждаема стомана Обяд-бокс изолиран обяд-бокс 4 отделения, Подходящи за семейни пътувания (цвят : розов,

BGN 36.13

Продукти
check Налично за поръчка

【Стягане】 Строга преносимо пластмасово уплътнение може да се запази храната свежа и няма да изтече.Сложи го в чантата или случайно ударьте, капака не се отваря. 【Храни от неръждаема стомана】 Екологично чисти хранителни контейнери здрави, нашите обяд - кутия от неръждаема стомана, подходящ за вас, да се носи от всички видове храни и съхранява оригиналния вкус на храната.Предотвратите появата на мирис на храна.Долния слой също можете да се напълните с топла вода, за да направите вашата храна е по-топла!. 【Могат да се мият в миялна машина лесно почистване】 Тази кутия за закуски могат да се мият в съдомиялна машина.Разбира се, вие също можете да се измие и суха топла сапунена вода, за да се предотврати появата на воден знак.Моля, погрижете се за него, обяд-бокса, този обяд-кутия от неръждаема стомана и е много подходящ за офис работници и студенти!. 【Удобен размер за вашата съставки】 Обяд-кутия от неръждаема стомана могат да се настанят сандвичи, резени ябълка, плодови пържоли и различни сирена.Внесени контейнери за съхранение на хранителни продукти, подходящи за пътувания, семейни пътувания с кола или мобилни закуски!Нека "Нежна" обяд-бокс ще бъде вашия най-доверен приятел в движение!. 【За многократна употреба】 Му могат да се мият в съдомиялна машина.Нашата удобна кутия bento е лесен и преносими, че може да се добавят повече стойност и гъвкавост. ●Това е много преносим обяд-бокс, който е удобен за вас, за да вземат храна и ефективно предотвратяване на вашата храна от елементарно.● Използване на продукта : A. Моля, внимателно почистете го препарат за почистване при първото използване.B.Този продукт може да се измие с вода и се загрява в микровълнова фурна.C.Този продукт е с относително по-голям капацитет и е подходящ за съхранение на различни хранителни продукти.● Материал : 304/316 неръждаема стомана +PP● Цвят : син, зелен, розов● Капацитет : 4*1500 мл● Размер : 28*18.5*7.5 см (11*7.3*3 инча)● Подходящ за тълпата : офис работници, студенти● Tips : A.За продажби : Ние продаваме само на обяд кутии от неръждаема стомана, а другите продукти са подпори.B.Що се отнася до хроматичната аберация : От такива фактори, като околната светлина и дисплей, цвят на изображението може да се различават малко от реалните цветове.Моля, обърнете се към самия продукт.C. За размер : ръчно измерване, размера на продукта може да има грешки, обща грешка е 1-3 см, което е нормално явление, моля, обърнете се към самия продукт.D. Директни продажби от фабриката : Ние ще изпратим на стоки в рамките на 1-3 работни дни, а срокът за доставка е от 7-15 работни дни.E. Сервизно обслужване : Благодаря ви за вашето присъствие и подкрепа.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Надяваме се да ви предостави най-добрите продукти.

Те също купуват с този продукт..