• Новинка
Ковчег за бижута, дървена кутия за съхранение на бижута с ключ бижута кадифе ковчег за бижута домашни ретро обеци, колие, гривна ковчег за бижута покритие за съхран?
zoom_in

Ковчег за бижута, дървена кутия за съхранение на бижута с ключ бижута кадифе ковчег за бижута домашни ретро обеци, колие,

BGN 126.26

Продукти
check Налично за поръчка

☆ Местоположение прегради, могат да се настанят часовници, пръстени, игли, обеци, брошки и други аксесоари.Намерите лесно, красиво и щедро. ☆ Горния капак кутии за бижута, бижута, огледало HD стабилизировано и здраво, лесно се носи, може да коригира позицията на обици, а също така може да се използва за грим. ☆ Ковчег за бижута играе незаменима роля в пътуването си, тя може не само да си неща, защита на ценни вещи, но и разкрасяване на вашите пътуване.Вашата изтънченост навсякъде. ☆ вълнообразни канавка, интериор за нежна и мека, а флокирование по-меко и удобно.Конструкцията е проста и щедър, по-стабилна и удобна. ☆Съвет : Някои грешки могат да възникнат поради факта, че методът на измерване се различава от дисплея светлина.Моля, обърнете се към самия проект.Срокът за доставка е 10-15 работни дни.Ако не получите поръчката си в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас навреме.Име на продукта : Ковчег за бижута изделийматериал : дърво.Приложими случаи : подаръци, обезщетенията на служителите, празнични подаръци, сувенири датата на пътуване.Употреба : мода, удобство, подаръци, съхранение облицовки, монтаж, дисплей, украса.Детайли : 1, пазете висулки, обеци, гривни и т.н., В случай на загуба. 2, материята е мека, удобна, лесно се напуква, здрав и дълъг живот.3, флокированная на тъканта на лигавицата : едно нежно докосване, най-добрата защита на бижута.4, дизайн мулти-мрежа, могат да се настанят гривни, пръстени, обеци, и така нататък. Размерът Описание : Ръчно измерване, там ще бъде 1-2 см грешка, в зависимост от действителния размер.

Те също купуват с този продукт..