• Новинка
Кутии за Бижута и Организаторите,Кутия За Съхранение на шоколадови Бонбони Във Формата на Прозрачни Обеци,Кутия За Пръстени, Кутия За Съхранение на Зърното, Кутии ?
zoom_in

Кутии за Бижута и Организаторите,Кутия За Съхранение на шоколадови Бонбони Във Формата на Прозрачни Обеци,Кутия За Пръстени,

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

【СЛАДКО SHAPE】 5 бр. дълга форма малка кутия за бонбони, (бижута не са включени).Дайте на своите бижутата красив конфетный къща.Защитете всяка малка 'милашку' от проблеми. 【Прозрачен материал】Прозрачен дизайн, така че можете да намерите огърлицата на ing ipple пръстени, които искате от пръв поглед.Това не се развалят пътуването ви поради това, че не можете да намерите желани украшения. 【Универсален】е Изработен от хранително-пластмаса, дебела и здрава, него не е лесно да се прекъсне.много подходящ за съхранение на обици, бонбони, пръстени, мъниста и други мини-елементи.Можете също така да се съхранява на различни хапчета и различни малки лекарства. 【Размера на продукта】 (дължина x широчина x височина)3,2 × 0,8 × 0,9 инча Мини и лек дизайн пътуване приятелски.Може лесно да се постави във всички размери чанти или джоба си, и не се тревожи за това, че веригата на колиета, вързани с други неща. [Следпродажбено обслужване] Ние сме много щастливи да осигуряваме на нашите клиенти.Ако имате някакви въпроси, можете да ни изпратите имейл, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Те също купуват с този продукт..