• Новинка
GERUIKE Баня с Душ, полици За Съхранение на Монтиране на стена Ъглов Caddy 2-Нива Неръждаем Алуминий Притежателя Кошници Самоклеящийся Органайзер За Душа, Без да се Повре?
zoom_in

GERUIKE Баня с Душ, полици За Съхранение на Монтиране на стена Ъглов Caddy 2-Нива Неръждаем Алуминий Притежателя Кошници

BGN 19.99

Продукти
check Налично за поръчка

1.Дизайн на външния вид - черна тапицерия със спрей.Дискретен и стилен външен вид го прави идеално допълнение към декора на банята.А двойната конструкция помага да отговарят на вашите допълнителни нужди. 2.No Пробиване!- Нашият лепило без пирони помага лесно да се засилят багажник на стените.Стабилен, водоустойчив и издръжлив, няма да навреди на вашата стена и не оставя следи след отстраняване. 3.Предимство двойна душ-рафтове - широко се използва.Незабавен органайзер за вашия сапун, шампоан, гел за душ и т.н., Ефективно използвайте подвесное пространство, за да направите вашата баня чиста и удобна. 4.Изработен от космически алуминий - не е нужно да се притеснявате за качеството.Много издръжлив, легковесный, коррозионностойкий материал, може да се гарантира качеството и ръжда. 5.Приложимо място-Нашите продукти се нуждаят от правилна и херметично стената/вратата.Ако това е мазилка,тапет или боя стени/врати, неравна повърхност, не могат да се използват нормално.Подробности вижте на снимката.

Те също купуват с този продукт..