• Новинка
Поставка за употреба за Дайсън Свръхзвуков Сешоар Дифузер Накрайник Магнитен Тенис на Група Анти-Надраскване Организатор за Съхранение на Спестяване на Простран?
zoom_in

Поставка за употреба за Дайсън Свръхзвуков Сешоар Дифузер Накрайник Магнитен Тенис на Група Анти-Надраскване Организатор

BGN 199.98

Продукти
check Налично за поръчка

Ако ние не можем да го поправим, ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия краен продукт или да го замени. 【Превъзходно качество с фини довършителни работи】 Тези притежателите на сешоар за коса са произведени от висококачествена алуминиева сплав с изискан полирани и антикорозионна обработка.гладка повърхност и край, защита от драскотини ABS покриване на главата предпазва главата сешоар Дайсън от драскотини и падане. 【Мултиплен гумена защита】Има 3 точки, които ние използваме гума, за да предпази вашия сешоар Дайсън от удари и надраскване.Такава конструкция е много лесно да се премахне и да се съхранява на вашия сешоар. 【Устойчива на плъзгане и сверхпрочная поставка Base】 Скоба е 4шт на задните противоскользящих ленти, които пречат на преместване при поставяне върху плот.Изработена от висококачествена легирана стомана с повърхност на процеса на оцветяване на пиано, която перфектно се усеща на пипане и много лесен за почистване. [Перфектен органайзер]идеален за стайлера Дайсън Airwrap и сверхзвукового сешоар.долната част е с магнитен и постоянно държи дифузьор и 2 накрайник с лекота.(Продава се само на притежателя, сешоар и маши в комплекта не са включени). [По-голям капацитет] конструкция " 2 в 1, горни чрез съвети, правилно са подходящи за 2 бъчви и 2 четки.Дръжте всички аксесоари са лесно достъпни и в страната.Включително и 2 броя.

Те също купуват с този продукт..