• Новинка
KLHHG Полк За душата,20 см Прозрачен Триъгълник Баня Стъкло с Пробиване на Стенен Ъглов Органайзер Рафтове за съхранение (размер : три слоя)
zoom_in

KLHHG Полк За душата,20 см Прозрачен Триъгълник Баня Стъкло с Пробиване на Стенен Ъглов Органайзер Рафтове за съхранение

BGN 108.70

Продукти
check Налично за поръчка

[Гъст кристал] : използва се флоат стъкло с дебелина от 7 мм,а краищата на полируются, за да не навреди на ръце. [Основа от неръждаема стомана] : Позицията на монтаж може да се регулира, ако е необходимо. [Лесен монтаж] : Комплектни аксесоари и лесен процес на инсталация. [Многослоен] : Височина на пода може да се регулира в зависимост от вашите нужди. [Носеща способност] : Материал дебел и по-дебел,силен по носеща способност,по-силен и прочный.Название : Полка.Цвет : Прозрачный.Материал : стекло.Стиль : однослойный,двухслойный,трехслойный.Размер : 20 виж Начин на инсталиране : инсталирайте удар.Местоположение : баня,балкон,спалня.Предоставя достатъчно място за съхранение на ежедневните продукти, от които имате нужда в банята или в кухнята.

Те също купуват с този продукт..