• Новинка
LedBack Сив Леопардовый Принт Регистрационен номер Рамка Метален Алуминий Регистрационен номер на Колата Покриване Етикет на Притежателя, с 4 Дупки, Жените и Мъжете А?
zoom_in

LedBack Сив Леопардовый Принт Регистрационен номер Рамка Метален Алуминий Регистрационен номер на Колата Покриване Етикет

BGN 10.39

Продукти
check Налично за поръчка

????【СТАНДАРТЕН РАЗМЕР РАМКА】- Проверка на размерите, за да се уверите, че той не може да покрие името на вашата държава.Тези рамки могат да настанят около 12,2 х 6.3" (16 х 31 см), можете да видите подробен чертеж,точността на четири предварително просверленных,прилагани в САЩ, Канада всякакви превозни средства. ????【МАТЕРИАЛ】- Премиальная плоча от неръждаема стомана, високо качество и дълготрайност.За предотвратяване на дъжд използването на не ръждясва.Пластинчатая рамка може да осигури дълготрайна защита от корозия, ръждясване и застаряването на населението, продължителност на живота за по-дълга употреба. ????【ЛЕСНО INSTALL】- Рамка е много лесна за инсталиране с включени крепежни винтове и може да бъде инсталиран за броени минути без специален инструмент.Против кражба шапки надеждно защитават вашата чиния.Всички необходими автоаксесоари се предлагат в пълен комплект, трябва да не купуват никой друг монтаж или закрепване. ????【УНИКАЛЕН ДИЗАЙН】- Този регистрационен номер е тясна рамка и няма да отнеме твърде много място в колата си.Тя е малка и симпатична.Рама блести на слънцето и през нощта.Тя е красива и ослепительна.Покажете своето единственото по рода си чувство за стил с една от нашите капаци регистрационен номер!. ????【ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ】- Нашата плоча и рамка могат да бъдат напълно персонализирани, можете да поставите любим текст и цвят отгоре,за да получите неочаквани резултати.Идеалното допълнение към предната или задната част на автомобила.Новост frame регистрационен номер е идеалният автомобил подарък, за да демонстрират своя стил.Цвят : Сив леопард.

Те също купуват с този продукт..