• Новинка
За U DESIGNS Мраморни Рамка Регистрационен номер Бял, 2 Опаковки Покриване на Регистрационен номер за Мъже, Жени, Притежател на Регистрационна Табела От Неръждаема Сто?
zoom_in

За U DESIGNS Мраморни Рамка Регистрационен номер Бял, 2 Опаковки Покриване на Регистрационен номер за Мъже, Жени, Притежател

BGN 17.59

Продукти
check Налично за поръчка

МАТЕРИАЛ : Метал.Водоустойчив, антикоррозийный, устойчив на атмосферни влияния и здрав.Защитете своята чиния от надраскване и отломки с помощта на покрива на регистрационен номер.Размер : 12.2x6.3 инча с 4 щелевыми инструменти дупки отгоре и отдолу, за да съответства на вашия автомобил.предварително пробити отвори за бърз и лесен монтаж върху всяко превозно средство, пробиване не се изисква.PRINGTING & PATTERN : Тези обичай регистрационни номера със супер остри цветове и дизайн, нашите висококачествени плочи са трайни и отпечатани на здрава метал с премиальными с мастило,които се противопоставят на околната среда, отпечатани с помощта на съвременни технологии за дигитален печат, за да се гарантира години трайност, без избледняване.МНОГОЦЕЛЕВИ : Това е популярната тенденция да използвате регистрационен номер като вътрешни декорации, нашите регистрационни табели може да се използва не само за автомобили, камиони, прицепах, RV, гаражи, но и вътрешни декорации, например, във вашата стая, хола или в лобито на хотела и т.н. 100% ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Ние предлагаме 100% гаранция за удовлетворение.Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си висококачествени и достъпни продукти.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Модни делото регистрационен номер! Съвети : 1. МАТЕРИАЛ : метал. 2. РАЗМЕР : 12.2x6.3 инча с 4 щелевыми инструменти дупки отгоре и отдолу, за да съответства на вашия автомобил.предварително пробити отвори за бърз и лесен монтаж върху всяко превозно средство, пробиване не се изисква. 3. Водоустойчив, антикоррозийный, устойчив на атмосферни влияния и здрав.Защитете своята чиния от надраскване и отломки с помощта на покрива на регистрационен номер. 4. PRINGTING & PATTERN : Тези обичай регистрационни номера със супер остри цветове и дизайн, нашите висококачествени плочи са трайни и отпечатани на здрава метал с премиальными с мастило,които се противопоставят на околната среда, отпечатани с помощта на съвременни технологии за дигитален печат, за да се гарантира години трайност, без избледняване. 5.МНОГОЦЕЛЕВИ : Това е популярната тенденция да използвате регистрационен номер като вътрешни декорации, нашите регистрационни табели може да се използва не само за автомобили, камиони, прицепах, RV, гаражи, но и вътрешни декорации, например, във вашата стая, хола или в лобито на хотела и т.н. Благодаря ви за вашия бизнес!Ние винаги ще се стремим към 100% удовлетвореност на клиента.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Те също купуват с този продукт..