• Новинка
zwj Душ Caddy рафт Стъклен рафт Баня стенен ъглов държач За Съхранение на Рафтове Модерен стил Алуминий Закалено стъкло, 50 см/20in xindekaishiTC1114 (цвят : 600 мм)
zoom_in

zwj Душ Caddy рафт Стъклен рафт Баня стенен ъглов държач За Съхранение на Рафтове Модерен стил Алуминий Закалено стъкло,

BGN 11.76

Продукти
check Налично за поръчка

✽ РЕГУЛИРУЕМА ОСНОВА : Разстояние между основи и рафтове може да се регулира по желание, можете да ги инсталирате на стари етикети, за да направи стената по-красива. ✽ КОНСТРУКЦИЯ ОТ АЛУМИНИЙ И СТЪКЛО : Липсата на ръжда, идеален за душ-стаен, алуминий среда пречи на падането на предмети, но водата просто се стича със стъклени рафтове. ✽ СТЪКЛЕН ПЛОТ : темперирано стъкло плот за съхранение, без пепел, лесно за почистване, силна носеща способност, може да поставите по-големи обекти. ✽ СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : поставяне на шампоан, сапун и други принадлежности за баня на тази стъклен рафт за душата. ✽ ГАРАНЦИЯ И ОБСЛУЖВАНЕ : Свържете се с нас като с надеждни приятели, ако не се чувствате удовлетворени. ✊ Технически характеристики на продукта : ✅ Материал на продукта : Закалено стъкло✅ Вид на продукта : полк, срок за съхранение, поставки за цветя, ъглова каса и т.н.✅ Применимая сцена : баня, складово помещение, хол, детска градина, кухня, са много подходящи за съхранение в ъгъла на банята.✋ Характеристики : ✅ 100% чисто нов и високо качество.✅ Лесно се монтира на всяка стена, включително и обков.✌ Поддръжка : ✅ 1. Използвайте чиста вода и избършете с памучен плат✅ 2. Нежно избършете с влажна кърпа, сапун или паста за зъби, след това изплакнете с вода. Тази опаковка съдържа само този продукт и не съдържа никакви декоративни елементи, свързани със снимка.⚡ 100% гаранция за качеството на продукта.Моля, позволете 1-3 см грешка и малка разлика в цвета, срокът за доставка е от 15-20 дни.⚡ Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.⚡ Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашият професионален екип за поддръжка на клиенти ще бъде на разположение 24 часа в денонощието.Забележка : Тази опаковка съдържа само този продукт и не съдържа никакви декоративни елементи, свързани със снимка.100% гаранция за качеството на продукта.Моля, позволете 1-3 см грешка и малка разлика в цвета.Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашият професионален екип за поддръжка на клиенти ще бъде на разположение 24 часа в денонощието.

Те също купуват с този продукт..