• Новинка
18/8 Неръждаема стомана (SUS304) Баня с Душ Кутийка, Подвесная Полк Органайзер За Съхранение с Куки, Над Вратата на Гардероба Вана Caddy Държи Шампоан Сапун Гъба Бръснач-Ча?
zoom_in

18/8 Неръждаема стомана (SUS304) Баня с Душ Кутийка, Подвесная Полк Органайзер За Съхранение с Куки, Над Вратата на Гардероба

BGN 18.39

Продукти
check Налично за поръчка

1. Наградният материал - Тази Кутийка е направена от силна неръждаема стомана СУС304 (18/8) Трайни, водоустойчиви и устойчиви на корозия. 10 години ръжда, безплатна подмяна, връщане не е необходимо. 2. Чудесен дизайн -Отворен дизайн мрежа осигурява максимален отводняване и циркулация на въздуха, предмети за да изсъхне бързо, намалява риска от появата на мухъл и плесен. 3. ЗДРАВ И ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАНЕ - Супер здрав, лесен за това да следват инструкциите и всички хардуерни средства за инсталиране в случай, супер лесно, за да се съберат и да се поставят. 4. Няколко режима за настройка-Има четири начина за инсталиране, не се притеснявайте за проблемите на инсталацията, винаги има начин за вас. 5. Размер : 14.17*4.72*3.9 в комплекта са включени : Необходими аксесоари за всеки метод на инсталиране и крестообразная отвертка.Моля, не забравяйте да прочетете инструкциите за инсталиране, преди да инсталирате.Препоръчително стик го на гладка, плоска и суха повърхност, за да не отвалился.Моля, имайте предвид, че глината може да се използва само веднъж.Ако искате да премахнете лепило, можете да използвате сешоар, за да загрее лепило, а след това да го свали.Има грешка в размер, моля, дайте приоритет в натура.

Те също купуват с този продукт..