• Новинка
Happyyami 4 бр. весела Коледа за Многократна употреба от Деца Грижа За Кожата на Лицето на Кутията Дишаща Грижи За Кожата на Лицето Кърпи с Филтър Джоба Коледа Грижи За К?
zoom_in

Happyyami 4 бр. весела Коледа за Многократна употреба от Деца Грижа За Кожата на Лицето на Кутията Дишаща Грижи За Кожата

BGN 11.03

Продукти
check Налично за поръчка

В тези практични маска може да се добави филтри.Здрав, фина работа, лесен за ползване.Украса за коледните разходки могат да бъдат и дясната украшения.Коледен дизайн на серия от картини, по-щедри.Подходящ за защита на лицето от прах и пепел, както и за украса на лицето.Описание Това е набор от пылезащитных маски за Коледа, които са изработени от висококачествен материал, устойчив на употреба.Английски букви Merry Christmas правят маски по-празнични и подходящи за Коледа.Подходящ за защита на лицето от прах и пепел, както и за украса на лицето.Може да добавите ви празнична атмосфера.Характеристики Материал : Памучни прежди.- Цвят : Асорти цветове - Размер : 18x11cm - Здрав, с изящна изработка, удобен. - Украса за коледна разходка и могат да бъдат декорации за лице.- Подходящ за защита на лицето от прах и пепел, както и да краси лицето.- Дизайн коледна серия от картини, по-щедри.- В тези практични маска може да се добави филтри.Кръст Бод Пакет Including1 x Комплект 4 бр. Маски.

Те също купуват с този продукт..