• Новинка
50ШТ за Еднократна употреба Цветя тай-дай Face_Masks с 3D-дизайн за жени, 4-слойная Дишаща Цвете Face_Mask с носната тел (Upgrade_35)
zoom_in

50ШТ за Еднократна употреба Цветя тай-дай Face_Masks с 3D-дизайн за жени, 4-слойная Дишаща Цвете Face_Mask с носната тел

BGN 17.59

Продукти
check Налично за поръчка

ТЪКАН НА НАЙ-ВЪНШНИЯ СЛОЙ + СЛОЙ ФИЛТЪРНА ХАРТИЯ + ПРИЯТЕЛСКИ КЪМ КОЖАТА ТЪКАН ВЪТРЕШЕН СЛОЙ.Внесени.Еластичната закопчалката. 【Рафинирани ЦВЕТЯ модел на ДИЗАЙН】 Изискан печатни Пеперуда Роза, божур и т.н. Модел щампи.Той ви предпазва, като ви е много стилна и красива.Като че ли дори може да се чувстват аромат, когато ги носят. 【3 D ADJUSTABLE + FISH-SHAPED DESIGN】Upgrade Design face_masks за тези, които носят очила - вие откривате формата си!Пластичност носа на ленти предотвратява ръми точки. 【4 слойный нетъкан дизайн】Това е направено от която и мощен 4-слойной плат, със защитен СЛОЙ + слой ТЪКАН MELTBLOWN + структурен СЛОЙ + приятелска Към кожата на филм.подходящ за дълго носене на кожата, удобна, мека. 【Еластична ушна контур】Размер : 8.10" x 3.80".Еластичната ушна контур е лесно за носене и не оказва натиск на ушите си.Размерът може да се регулира, за да отговори на най-тип главите на хората. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】Смогите да бъдат приложени в дома, парти, в офиса, в училище, закрит офиса, парк, супермаркет, спортна площадка, маникюрном салон и т.н. и на открито да се включи, де дом, пътуване и др.Това е най-добрата защита, за да го носите, когато пътувате по летища, автобусни терминали, търговски центрове, вечеринкам и натоварените градски улици.Благодарение на корейскому стандартния тест, наистина ефективни високо качество предпазни средства.Перфектното съчетание на красота и сигурност, 3 D-шивашки, ергономичен дизайн, по-подходящ за западните женски лица. Конструкция меки ушни куки среден размер и не сдавливает ушите.с помощта на модерната технология на напречното плетене, повърхността е равномерно плътно покрита с пяна, а чистият въздух идва бавно, тихо и комфортно, без да е чеп, помагайки ви да диша свободно.Цъфтящи цветя, брызжущая акварел, изкуството на тай-коса, нека това стане част от декорацията.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ s-образна линия.Конструкция меки ушни куки среден размер и не сдавливает ушите.ЛЕКА И ДИШАЩА.С помощта на модерната технология на напречното плетене, повърхността е равномерно гъсто покрита с пяна, а чистият въздух идва бавно, тихо и комфортно, без да е чеп, помагайки ви да диша свободно.ЦВЕТОВО ОФОРМЯНЕ.Цъфтящи цветя, брызжущая акварел, изкуството на тай-коса, нека това стане част от декорацията.Плуват далеч от семейството и приятелите си за зелен лужайкам и горите.Цветни маски са леки и преносими, лесни и естествени и ще ви донесе цял ден на спокойствие и удоволствие.

Те също купуват с този продукт..