• Новинка
Ledy Champswiin Дрехи За Малките Момчета Унисекс Детски Летни Дрехи Динозавър С Писмото Принтом Памучни Блузи+Сиви Еластични Шорти 2 бр.
zoom_in

Ledy Champswiin Дрехи За Малките Момчета Унисекс Детски Летни Дрехи Динозавър С Писмото Принтом Памучни Блузи+Сиви Еластични

BGN 5.58

Продукти
check Налично за поръчка

Изберете Размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стоката.Памучен смес (памук+полиестер).Закопчалката на дантела. ❤Кръст Бод Пакетът включва : 1x динозавър блузи без ръкави + 1x Динозавър шорти.Моля, консултирайте се с таблицата за размери, преди да купите!. ❤Чудесен материал : Детски къси комплекти са изработени от много мека и еластична памучна тъкан, която е много приятна за кожата и удобно в чорап.Много дишащи годишният дрешки за малки момчета. ❤Страхотен дизайн : Комплект летни дрехи за най-малките момчета, изпълнена с красиви букви и цифри анимационни динозаври, къси панталони са направени в стила на мозайка, както и спортни панталони за момчета са устойчиви и деликатен в чорап, вашите момчета ще се чувстват много уютно и готино на него. ❤Плътно прилепнала към децата къса комплекти.Мек хлопчатобумажный материал.Цвят : Зелен Динозавър | Размер : 18-24 месеца Акциите могат да варират в зависимост от цвета/размера.

Те също купуват с този продукт..