• Новинка
Семейството на Брат/Sisther един и същ Дрехи За Малките Момчета И Момичета от Топ Без Ръкави+Цвете Кратък Комплект Годишният Облекло 2 бр.
zoom_in

Семейството на Брат/Sisther един и същ Дрехи За Малките Момчета И Момичета от Топ Без Ръкави+Цвете Кратък Комплект Годишният

BGN 9.19

Продукти
check Налично за поръчка

Памучен смес.Машинно пране.Материал : памук blend.it е хладно,меко усещане за ръце,добре направена с качество,подходяща за кожата на бебето,добра еластичност,удобни и дишащи.Дизайн : Комплект дрехи за малки сестри и братя под формата на едноцветни тениски без ръкави, с рюшами, летни дрехи"little sisiter and little brother", бяла тениска с рюшами, кратък комплект с флорални принтом,летен сладък комплект дрехи за малките момичета, летни дрехи.Размер : Достъпна в пет размера, включително за 12-18 месеца, 18-24 Месеца, 2-3 години, 3-4 години, 4-5 години, подходящи за момиченца от 1 до 5 години.Идеален за ежедневна, всеки ден, празник, почивка, подарък за рожден ден, партита, на открито, къщи, фотосесии, снимки, плажни разходки,партита на 4 юли, подарък за деня на бащите за татко и т.н. Машинно пране или миене на ръцете.Кръст Бод Пакет съдържание : включително 1 на майк и 1 чифт шорти.Идеален подарък за момичетата за рожден ден, свети Валентин и други празници.За размер на : За това, за да закупите подходящите дрехи за вашата малка принцеса, моля, проверете размера на детайли, преди пускането на поръчката, благодаря.Подходящ сезон : Този комплект дрехи за малките момичета, подходящи за пролетта,лятото,есента и зимата.Мека и дишаща материя, най-добрият избор за целия сезон.Най-добрият и достоен избор за подарък : Този комплект дрехи за момичета-деца, подходящи за парти, сватба или рожден ден.Най-добрият подарък за вашата племенница, внучка на..Моля, обърнете внимание : 1. Моля, изчакайте 1-2 см (0,4-0,8 инча) се различават от ръчно измерване. 2. Реалния цвят може леко да се отклоняват от светлината, с резолюция на екрана, контраст и т.н. 3. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим вашите проблеми в рамките на 12 часа.

Те също купуват с този продукт..