• Новинка
519 Fitness Meal Подготовка Backpack, 6 Meal Insulated Bodybuilding Lunch Rucksack with Computer Compartment for Men and Women to Hiking/Picnic-Включва в себе си 6 Херметически затворени контейнери за храна, 2 пакета лед и ше?
zoom_in

519 Fitness Meal Подготовка Backpack, 6 Meal Insulated Bodybuilding Lunch Rucksack with Computer Compartment for Men and

BGN 75.99

Продукти
check Налично за поръчка

★СМЕ ВИ ОСИГУРИЛИ - За вашата безопасност всички чанти са направени БЕЗ BPA, паталата и оловни материали, всички материали са преминали през строг контрол на качеството(CA65 И REACH).Вие ще бъдете снабдени с безопасни за семейството, здрави, чисти, меки материали, включително полиестер плат с висока плътност 1680 D и герметичную алуминиево вътрешна подплата за защита от течове и разливи. ★Най-ДОБРИЯТ ИЗБОР ЗА ВАШИЯ ЗАБЪРЗАН ЖИВОТ - Раница 519 Meal Подготовка-това е най-идеалната чанта за мъже и жени, водещи зает, заботящийся за здравето начин на живот!Раница за обяд могат да се настанят контейнер за закуска, обяд, вечеря И закуски!FIVE ONE NINE ще ви помогне да се избегне неправилно избор на храни, осигуряващи здравословни готови ястия през целия си напрегнат ден!. ★УЛТРА УДОБНО!-Двойна регулируеми меки презрамки и дебела подплата отзад и да предоставят максимален комфорт и подкрепа за вас.Допълнителна горната част подплатена дръжка за лесно пренасяне.Той разполага с голяма полноразмерную секция опаковки, мека 17-инчови камера за лаптоп, 4 външни етажа джоба и 2 предни организационни джобове, които имат няколко секции вътре. ★ЗАПАЗЕТЕ ХРАНАТА СВЕЖА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА НЯКОЛКО ЧАСА! -Да се съхранява вашата храна студена и топла и не позволявайте тя да се развали с помощта на нашата технология изолация ядро от сверхтолстой пяна.Допълнителни 2 пакета на лед в комплекта ще запазите храната си студена или топла в продължение на 12-16 часа, когато принимаетесь за ежедневна рутина. ★6 СЪДОВЕ ЗА ГОТВЕНЕ И ПАКЕТ С ЛЕД, ВКЛЮЧЕНИ!- 519 Съдове за приготвяне на храна не съдържат BPA, безопасни за микровълнова фурна и съдомиялна машина, замразени, штабелируются, многоразовы И са подходящи за рециклиране! 6 хранителни контейнери, включени в комплекта, за да отговарят на вашите лични хранителни нужди.Тези контейнери са идеални за контрол на порции и спазването на хранителен план!. 1 подвижна изолиран -останете на студено - отделение. (1) Лесен достъп до предния загрузочному отсеку.Той е проектиран така, че да изглеждат и да се чувстват като традиционен раница, с едно много важно допълнение : подвижна изолиран помещение за съхранение на храна.

Те също купуват с този продукт..