• Новинка
HOMESPON Lunch Bag Изолирано Пазарска Чанта Lunch Box Resuable Cooler Bag Lunch container Водоустойчив титуляр за вечеря за Жени/Мъже (черна и бяла ивица)
zoom_in

HOMESPON Lunch Bag Изолирано Пазарска Чанта Lunch Box Resuable Cooler Bag Lunch container Водоустойчив титуляр за вечеря

BGN 8.79

Продукти
check Налично за поръчка

♦【WELL ЗАНАЯТИТЕ】Интериор Upgarde по-мека и устойчива на разкъсване от обичайните материали, което прави чантата е по-изолирана и здрава.Двойна шевни конци засилват връзка, писалки, че ще бъде по-здрав и възобновяема.Две специални мълния може да осигури по-дълго и безпроблемно използване. ♦【Изолиран И непромокаем】Супер изолиран интериор може да запазите храната топла/студена/пресни в продължение на 4-6 часа.Водоустойчиви материали, лесни за почистване и може да се постави контейнер за обяд в хладилник, за да направите вашата храна свежа. ♦【Високо КАЧЕСТВО】Висококачествени материали с BPA безплатно могат да осигурят вашето здраве и подобряване на по-добра изолация и устойчивост, със стилен странично джоб можете да освободи ръката си без малко персонал(телефон, ключове, карти и т.н.), Което ви носи добър опит за пазаруване. ♦【Стандартен размер】Тази чанта за обяд е 9.3 L x W x 6.3 8.3 H инча, той е много подходящ за ежедневна употреба и лесен за използване.Той може да е съдържа вашия здравословен обяд, плодове и напитки за къмпинг, пиника, активен отдих, училища, офиси. ♦【Гаранция за ОБСЛУЖВАНЕ на HOMESPON】100% гаранция за връщане и замяна, предлагани в рамките на 90 дни от датата на покупката.Ако имате някакви проблеми,моля, свържете се с нас сега, ние ще решим в рамките на 24 часа.

Те също купуват с този продукт..