• Новинка
3 - ярусная полици За Съхранение на Micnaron Стоящ Багажник За Изложбата на Стоки Под Мивката Организаторите Регулируема Пластмасова Полк Тежкотоварни Рафтове за Съхр?
zoom_in

3 - ярусная полици За Съхранение на Micnaron Стоящ Багажник За Изложбата на Стоки Под Мивката Организаторите Регулируема

BGN 59.76

Продукти
check Налично за поръчка

【Съхранение и запазване на място】—С 3 нива рафт за съхранение на Micnaron можете да съхранявате много неща, които ви харесват, че може да спестите място и да направите стаята си по-чист. 【2 регулируеми рафтове】—Не само за нашата полк на 3-ярусная срок за съхранение, но също така може да бъде регулирана като на 2-нива органайзер под мивката в съответствие с вашите нужди. 【Лекотата на монтажа】—Благодарение на солидна защелкивающейся дизайн на нашия продукт лесни за монтаж или демонтаж, както и той здрав и издръжлив. 【Подходящ за различни сценарии】—Благодарение на мултифункционално съхранение нашата постоянна полк е подходяща за банята, хол, кухня, тераси и офиса. 【Компактен дизайн】 Размер 27.6*14.4*9.1-защото полк е толкова компактен, че може да я поставите навсякъде, където искате, и тя не заема много място. — С помощта на 3-подреждане на рафтовете Micnaron можете да съхранявате много неща, които ви харесват, че може да спестите място и да направите стаята си по-подреден. — С многофункционална съхраняването на нашата постоянна полк е подходяща за банята, хол, кухня, тераси и офиса. — Не само за нашата полк на 3-ярусная рафт за съхранение, но също е в състояние да бъде регулирана като на 2-нива под организатор на мивки според вашите нужди.

Те също купуват с този продукт..